Agenda | Gestió cultural

Data de publicació: 03-05-2024

Presentació del Programa InDRET de voluntariat inclusiu al sector cultural

Divendres 17 de maig de 10 h a 11 h al Caixafòrum
Data de publicació: 03-05-2024

El pròxim divendres 17 de maig de 10 h a 11 h al Caixafòrum tindrà lloc la presentació del Programa InDRET de voluntariat inclusiu promogut per ECOM i impulsat per Palosanto dins el sector cultural.


InDRET és el programa de referència per a persones amb discapacitat que vulguin fer voluntariat. Així com també ho és per a organitzacions culturals que vulguin incorporar el valor de la diversitat en el seu equip o crear-ne un de nou sota els paràmetres del model de gestió inclusiva.


Com funciona el programa de voluntariat InDRET?


InDRET proporciona formació especialitzada sobre gestió inclusiva del voluntariat a persones treballadores i equips de voluntariat, oferint acompanyament en els processos d’implementació. Ha desenvolupat una guia pràctica i ofereix a les organitzacions poder aconseguir anualment el Reconeixement InDRET de bones pràctiques en gestió inclusiva de voluntariat.


Tot i que és un referent per a persones amb discapacitat està adreçat a tothom que vulgui fer voluntariat. Tant les persones com les organitzacions interessades només han d’omplir un formulari a través de la seva pàgina web i l’equip d’InDRET es posarà de seguida en contacte.

Documents relacionats
Presentació InDRET

Tags: