Agenda | Arts visuals

Data de publicació: 27-03-2024

Presentació de l’informe 'Radiografia de la professió de la crítica d’art i del comissariat'

Dimecres 10 d’abril, a les 18 h, a la Fundació Miró de Barcelona
Data de publicació: 27-03-2024

El dimecres 10 d’abril, a les 18 h, tindrà lloc a l’Auditori de la Fundació Miró de Barcelona la presentació de l’informe Radiografia de la professió de la crítica d’art i del comissariat.


Durant l’acte es presentaran els principals resultats de l’informe, a càrrec de Sílvia Amblàs, directora tècnica de D’EP Institut i autora de l’estudi, i també es realitzarà la taula rodona «La professió de la crítica d’art i del comissariat. Reptes actuals».


L’informe sobre la crítica d’art i del comissariat a Catalunya recull i ordena, per primera vegada, la situació d’aquesta professió i els factors que intervenen en el seu desenvolupament. Els principals objectius són conèixer tant l’estat de professionalització de l’ofici com les condicions laborals i sociològiques en què es duu a terme i proposar accions per millorar-les.


18 h Benvinguda institucional, a càrrec de Vinyet Panyella, presidenta del CoNCA, i Albert Mercadé, president de l’ACCA.


18.05 h Presentació dels principals resultats de l’informe, a càrrec de Sílvia Amblàs, directora tècnica de D’EP Institut i autora de l’estudi.


18.25 h Taula rodona «La professió de la crítica d’art i del comissariat. Reptes actuals».


Més informació i inscripció a l’activitat en el següent enllaç.

Tags: