Convocatòries | Arts escèniques

22-03-2024 fins al 12-04-2024

Convocatòria per a participar en el programa de mentoria adreçat a projectes de dansa i arts del moviment

Del 22 de març al 12 d’abril de 2024
22-03-2024 fins al 12-04-2024
Localització: Tramitació online
Data de publicació: 24-03-2024

L’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC) obren la convocatòria per a participar en el programa de mentoria per a projectes de dansa i arts del moviment.


Aquest programa forma part del II Pla d’impuls de la dansa de Catalunya 2023-2026, una iniciativa del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APDC), l’Associació de Companyies Professionals de la Dansa de Catalunya (ACPDC) i el Mercat de les Flors, que compta amb la col·laboració del Consorci Transversal, Xarxa d’Activitats Culturals, l’Especial Dansa i l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC), i la complicitat de diversos municipis, entitats i equipaments escènics de Catalunya.


Si estàs desenvolupant una creació de dansa i vols aprofundir en els coneixements de finançament, producció, comunicació, difusió i exhibició, aquesta convocatòria et pot interessar!


En què consisteix?


Es tracta d’un programa de desenvolupament professional que t’ofereix acompanyament i orientació sobre totes les etapes de la cadena de valor d’una creació escènica.


Es farà en nou sessions de formació presencial i tutories personalitzades en línia amb professionals de cada matèria.


A qui s’adreça?


El programa s’adreça a persones que, en nom propi o d’una associació o un col·lectiu, presentin un projecte de dansa en creació que estigui en qualsevol fase de desenvolupament.


Si en vols més informació, aquí pots accedir a les bases de la convocatòria, al programa amb la descripció de les sessions, el calendari i la biografia dels mentors i les mentores i al formulari de sol·licitud.

Tags: