Agenda | Gestió cultural

Data de publicació: 13-03-2024

'Parlen les dones', trobada de dones al capdavant de la cultura

El divendres 22 de març a l’Esfèric, Barcelona
Data de publicació: 13-03-2024

El Departament de Cultura organitza la tercera jornada Parlen les dones per abordar com és el lideratge femení en la cultura i per crear, alhora, un espai en què s’estableixin relacions entre totes les dones que tiren endavant projectes culturals a Catalunya.


Les dones tenen un paper indispensable en la feina diària de construcció de la cultura al nostre país. Tot i que històricament la seva aportació al sector cultural no ha estat visible, per sort fa anys que s’han posat en valor totes les tasques que desenvolupen. Perquè les dones no han deixat de treballar mai per la cultura, però ara, per fi, ocupen amb normalitat tots els espais de la cadena cultural, i avui és fàcil trobar molts exemples de directores que són la cara visible del nostre sistema cultural, ric i divers.


L’objectiu de la jornada és reunir dones que tenen experiència i bagatge en la gestió cultural; posar en comú les oportunitats i les dificultats amb què s’han trobat a l’hora de dirigir projectes, o com han aplicat una nova mirada per organitzar un equipament. La trobada també vol posar en diàleg a les noves generacions de dones que lideren projectes potents arreu del territori, i així crear un espai de debat i reflexió entorn les noves formes de lideratge.


La jornada, que compta amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes, se celebrarà el divendres, 22 de març, a l’Esfèric, Barcelona.


Més informació al següent enllaç.

Tags: