Convocatòries | Música

01-03-2024 fins al 22-03-2024

Convocatòria oberta per al suport de la creació musical de La Marfà

Fins al divendres 22 de març de 2024
01-03-2024 fins al 22-03-2024
Localització: Tramitació online
Data de publicació: 12-03-2024

Obert una edició més el programa de suport a la creació de La Marfà – Centre de Creació Musical, una convocatòria anual d’ajudes per a projectes musicals que inclou les següents modalitats:


- Ajudes per a primers enregistraments fonogràfics, adreçades a grups novells de comarques gironines i sense cap material editat. Es concedeixen fins a dues ajudes a grups per a realitzar el seu primer enregistrament (entre 2 i 4 temes). El suport consisteix en la cessió gratuïta de l’estudi de gravació i l’acompanyament d’un productor musical que orienta les bandes tant en la vessant artística com tècnica de l’enregistrament.


- Programa d’acompanyament artístic, adreçat al desenvolupament de bandes i formacions de comarques gironines en vies de professionalització. Es tracta d’un programa especialitzat que acompanya els músics en el seu procés professionalitzador a partir d’un pla d’accions dissenyat a mida per a cada grup. Les ajudes consisteixen en la contractació de serveis de professionals que acompanyen i fan de mentors als projectes seleccionats, així com en la cessió d'espais i de recursos.


- Residències internacionals de creació, adreçades a músics professionals de tot Catalunya que vulguin treballar projectes de creació amb altres músics d’àmbit internacional. La beca consisteix en la cessió d’espais de treball i en un ajut per finançar una estada de creació de cinc dies de durada a La Marfà. Està concebut com un espai de laboratori, per propiciar primeres trobades entre artistes, i no s’exigeix que acabi amb una producció concreta (disc, espectacle, etc).


El termini de sol·licituds està obert fins al divendres 22 de març.


Més informació i sol·licitud de les ajudes al següent enllaç.

Tags: