Agenda | Música

Data de publicació: 11-03-2024

Conversa amb Scott Cohen sobre la tecnologia al servei de l’economia dels creadors i la música com un actiu en què invertir

El dimecres 27 de març a les 18.30 h a Aclam | Club (Barcelona)
Data de publicació: 11-03-2024

El Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) en col·laboració amb l'Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans (APECAT) i la Fundació Barcelona Music Lab (BMLab) organitzen uns espais de trobada adreçats al sector de la música i àmbits col·laboradors, per tal d’aportar una nova mirada a temes claus del sector que marcaran les tendències dels anys vinents. 


En aquesta ocasió comptaran amb la presència d’Arnau Sabaté, cofundador de Guzzu, que conversarà amb Scott Cohen, emprenedor i executiu de la indústria de la música. El fundador de The Orchard i ex chief innovation officer de Warner Music Grup, entre d’altres, és un dels empresaris musicals més influents dels darrers anys. La seva aposta per la tecnologia i la innovació i la seva experiència a l’hora d’implementar-la en favor dels creadors faran possible que la conversa amb ell pugui ajudar-nos a entendre quins reptes es planteja aquesta indústria per als propers anys. Com la tecnologia blockchain pot canviar el panorama dels royalties i com es pot convertir la música en un actiu en què invertir, com si fossin accions? L'any passat, Cohen va fundar JKBX, una companyia innovadora perquè els fans puguin invertir en cançons dels seus artistes favorits. Ens ajudarà a entendre noves tendències en el sector de la indústria de la música dels propers anys.


L’activitat tindrà lloc el 27 de març a les 18.30 h. a Aclam | Club (C/ del Consell de Cent, 201, local, Barcelona 08011).


Places limitades. Més informació i inscripcions al següent enllaç.

Tags: