Convocatòries | Música

Data de publicació: 05-03-2024

Obert el període d'acreditació professional a la FiM Vila-seca

La FiM 2024 tindrà lloc del 16 al 19 de maig
Data de publicació: 05-03-2024

Ja s’han obert les acreditacions professionals a la FiM Vila-seca 2024! La FiM Vila-seca és la fira professional catalana dedicada a la música emergent i als espectacles musicals familiars. L’edició d’enguany tindrà lloc del 16 al 19 de maig de 2024. Com a esdeveniment professional, la FiM vol contribuir a dinamitzar el mercat de la música en directe, facilitar la feina dels professionals i millorar les oportunitats artístiques i comercials en els àmbits de la música emergent i la música familiar.


El programa professional de la FiM 2024 ofereix una selecció acurada de showcases i espectacles musicals, amb un nombre destacat d’estrenes i novetats. A més, comptarà amb reunions ràpides, pitchings, mentories exprés, espais de networking i totes les facilitats de l’Àrea PRO del Castell de Vila-seca.


La FiM 2024 també acollirà el divendres 17 de maig la Jornada Catalan Arts per a professionals emergents, amb activitats específiques per a mànagers i bookers novells, i per a estudiants de gestió musical.


Una edició més la FiM Vila-seca 2024 ofereix tot un seguit d’avantatges per a persones sòcies de l’APGCC que s’acreditin com a professionals:


- Accés a l’Àrea PRO al Castell de Vila-seca, amb zona interior i pati exterior, amb accés i serveis exclusius, com ara, zona d’aparcament reservat, servei exclusiu de bar i food trucks, servei gratuït de càtering durant les activitats professionals, consigna, i espai de treball amb connexió WIFI.

- Programa exclusiu d’activitats professionals amb showcases, speed meetings, pitchings i mentories exprés, entre d’altres.

- Accés preferent a realitzar pitchings (presentacions breus) davant de programadors per a les jornades professionals.

- Accés en primícia a la graella de programació artística a l’Àrea Professional web: https://pro.fim.cat/

- Accés lliure a tots els espectacles sense reserva prèvia (amb un abonament digital facilitat per l’organització), i accés preferent sense cua (fast lane) a tots els espectacles de sala per a professionals acreditats/des i les seves famílies.

- Descompte exclusiu del 15% als allotjaments oficials de la FiM Vila-seca.

- Llistat de professionals acreditats.

- Pack de benvinguda.


Les activitats professionals tindran lloc del dijous 16 al dissabte 18 de maig, en format presencial. L’àrea PRO interior i exterior del Castell de Vila-seca estarà disposada per a la trobada i l’intercanvi distès. Els i les professionals poden assistir a la FiM en família i el programa està pensat per facilitar la conciliació.


Sol·licita l'acreditació professional.


Si tens dubtes pots escriure al següent correu professionals@fim.cat.

Tags: