Agenda | Gestió cultural

Data de publicació: 06-02-2024

Presentació del Premi Lluís Carulla per a persones sòcies de l'APGCC

Dijous 15 de febrer a les 17 h, a la Fundació Carulla
Data de publicació: 06-02-2024

Ets membre de l'APGCC i tens previst presentar el teu projecte cultural al Premi Lluís Carulla? La Fundació Carulla juntament amb l'APGCC han preparat una sessió especial de presentació per als socis i sòcies en la qual es donaran a conèixer totes les novetats d'aquesta edició. En la trobada podràs resoldre tots els dubtes que tinguis relacionats amb el teu projecte a través d'una sessió dinàmica i participativa enfocada com una mentoria. 


A més a més, coneixeràs de primera mà la nova seu de la Fundació Carulla, ubicada en un edifici de tres plantes al Poblenou, des d’on liderarà el seu projecte cultural i educatiu.


El Premi Lluís Carulla és un guardó i un programa d’emprenedoria cultural biennal amb l’objectiu de formar, impulsar i fer viables projectes i idees culturals que transformin i millorin la societat catalana. 


La dotació total del premi és de 100.000 €, destinats a fer realitat i avaluar l’impacte dels dos projectes guanyadors, mentre que el programa d’emprenedoria, valorat en 50.000 €, té com a objectiu incrementar la capacitat transformadora de les propostes culturals i de les persones emprenedores que les impulsen.


Les principals novetats d’enguany són la creació de l’Acadèmia, l’entorn formatiu del premi que ofereix tallers grupals experiencials i creatius amb metodologia Mutare, i les beques de 1.000 € per als projectes finalistes.


La presentació dels premis i la visita es realitzarà a la Fundació Carulla, situada a Barcelona al carrer dels Almogàvers 214, el proper el dijous 15 de febrer a les 17 h. Activitat exclusiva per a persones sòcies de l'APGCC. 


Confirma aquí la teva assistència aquí.

Tags: