Convocatòries | Gestió cultural

22-01-2024 fins al 12-02-2024

Oberta la convocatòria del programa Impulsa Cultura 2024

Del 22 de gener al 12 de febrer de 2024
22-01-2024 fins al 12-02-2024
Localització: Tramitació online
Data de publicació: 25-01-2024

La Fundació Catalunya Cultura obre des del 22 de gener, i fins al 12 de febrer, la convocatòria del Programa IMPULSA CULTURA 2024, un programa anual gratuït de formació, mentoria i acceleració que proporciona als participants recursos per ajudar-los a revisar, analitzar i millorar aspectes fonamentals dels seus projectes culturals.


Un Comitè d’Avaluació serà l’encarregat d’escollir els projectes participants, segons els criteris de selecció establerts a les bases.


Premis IMPULSA CULTURA


El mateix Comitè seleccionarà els 10 projectes finalistes que optaran al Premi IMPULSA CULTURA 2024, amb una dotació econòmica de 10.000 euros, així com els Premis a la Cultura que concediran altres entitats vinculades a la Fundació. Tots els premis es lliuraran a La Nit de l’Empresa i la Cultura, que tindrà lloc el 22 d’octubre.


El Programa, que s’estructura en tres fases, començarà el 5 de març i finalitzarà el 13 de desembre de 2024.


Els projectes interessats poden inscriure-s’hi a través del formulari habilitat a la part inferior d’aquesta pàgina i podran resoldre dubtes a la sessió informativa virtual que tindrà lloc el pròxim dilluns 29 de gener a les  11 h.


Què aporta el Programa als projectes culturals?


- Formació i assessorament en àmbits essencials per a la consolidació dels projectes: empresarial, cultural, comunicatiu, etc.

- Formació i/o acompanyament a càrrec de prop de 40 professionals experts en diferents matèries, que participen al llarg de les tres fases.

- Aproximadament 300 hores de formació presencial i virtual.

- Premis en metàl·lic i en espècies per als finalistes.

- Oportunitat d’atraure l’interès empresarial i d’entitats públiques per potenciar aliances de col·laboració, així com fomentar sinergies entre el sector cultural.

- Visibilitat dels projectes a través dels canals corporatius de la Fundació i d’actes amb una assistència elevada de públic de l’àmbit cultural i empresarial, i un destacat impacte mediàtic.

- Integració dels participants en la Comunitat IMPULSA (formada per una xarxa de 255 projectes culturals).


Consulta les bases i inscriu el teu projecte en aquest enllaç.

Tags: