Agenda | Arts escèniques

Data de publicació: 29-01-2024

Inscriu-te com a professional en la Mostra Igualada 2024

Descompte per a persones associades a l'APGCC
Data de publicació: 29-01-2024

De l'11 al 24 d'abril de 2024 tindrà lloc la Mostra Igualada, espai de trobada, d’intercanvi d’informació i d’establiment de contactes entre els diferents agents que operen en el sector de les arts escèniques per a tots els públics. Aquesta fira té per objectiu ser plataforma de difusió pels espectacles infantils i juvenils, per tal de proveir la programació dels municipis i festivals de Catalunya i l’Estat, i propiciar la internacionalització de les companyies catalanes. La Llotja professional de la Mostra Igualada és un espai de trobada, d’intercanvi d’informació i d’establiment de contactes entre els professionals del sector de les arts escèniques per a tots els públics.


Al llarg de les edicions la fira s’ha pogut establir com un dels grans aparadors dels millors espectacles per a públic infantil i juvenil, que anualment aplega al voltant de 30.000 espectadors i més de 1.000 professionals.


Les persones sòcies de l'APGCC es podran acollir al descompte seleccionant una acreditació del tipus Opció B: Venedor. Per formalitzar el descompte, només cal que accedeixin al formulari pertinent i a la pregunta ‘Formes part d’alguna entitat en conveni?’ ho facin constar. Amb aquest descompte tindran accès al següent:


  • Inscripció de 25 € per entitat (30 € a partir del 4 de març).
  • Possibilitat d'inscriure fins a 4 persones per entitat (pagant un suplement de 5 € per la tercera i la quarta persona).
  • Possibilitat de comprar 8 entrades a preu reduït per entitat, una setmana abans de la venda al públic
  • Accés al directori de professionals en línia.
  • Accés a La Llotja presencial i a totes les activitats professionals.


Més informació i accés a les acreditacions al següent enllaç.

Tags: