Agenda | Gestió cultural

Data de publicació: 22-01-2024

Inicia’t en el camí cap a la internacionalització

Dijous 1 de febrer a les 10 h en línia
Data de publicació: 22-01-2024

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), mitjançant l’Àrea de Mercats i a través del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE), organitza aquesta sessió d’iniciació en la internacionalització amb l’objectiu de compartir recursos i experiències amb aquelles persones interessades a obrir-se camí en els mercats internacionals de les arts escèniques i de la música.

 

Per fer-ho, comptaran amb la presència de dos dels principals mercats estratègics del Departament de Cultura, el Mercat de Música Viva de Vic i Fira Tàrrega, que explicaran la seva vessant de mercat amb presència de professionals d’arreu del món.

 

Així mateix, professionals de tots dos sectors compartiran les seves experiències i ens donaran consells per obrir-nos camí i també farem un repàs a les eines i els recursos útils amb què compta l’ICEC per facilitar la internacionalització.

 

Objectius de l’activitat:  

 

  • Donar eines bàsiques per a la internacionalització.
  • Compartir experiències i maneres d’enfocar l’assistència a fires i a mercats.
  • Informar sobre els recursos que ofereix l’ICEC des de l’Àrea de Mercats i l'Àrea de Desenvolupament i Transformació Empresarial (ADTE), a través de l'SDE, i els mercats estratègics.

 

La sessió s’adreça a professionals del sector de les arts escèniques i de la música que tinguin poca experiència en fires i mercats i que es vulguin iniciar en la internacionalització.


Consulta el programa i inscriu-te al següent enllaç.

 

Tags: