Agenda | Gestió cultural

Data de publicació: 15-01-2024

Sessió informativa de presentació dels recursos de l'Àrea de Cultura en el Catàleg de serveis 2024

Divendres 19 de gener a les 9.30 h al CERC, Centre d’Estudis i Recursos Culturals
Data de publicació: 15-01-2024

L'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona presentarà els recursos del Catàleg de serveis 2024 en una sessió presencial divendres 19 de gener a les 9.30 h a l’Auditori del CERC (Centre d’Estudis i Recursos Culturals – Pati Manning Carrer Montalegre, 7, Barcelona). La sessió servirà per informar sobre el suport de la Diputació de Barcelona als ajuntaments en la definició i aplicació de polítiques i projectes culturals locals que es vehicula a través del Catàleg de serveis.


El Catàleg reuneix un ampli ventall de recursos econòmics, tècnics i materials tant dels àmbits específics de les biblioteques, la difusió artística i el patrimoni cultural, com de les polítiques culturals locals en el sentit més ampli.


Al web es poden consultar tots els recursos en matèria de Cultura que s’ofereixen al nou Catàleg per al 2024 i l’especificitat de cadascun d’ells.


La presentació de sol·licituds es va obrir el 28 de desembre de 2023 i, en el cas dels ajuts econòmics, es poden sol·licitar fins al 8 de febrer de 2024.


En la sessió informativa es presentarà les característiques dels recursos disponibles i s'ajudarà a resoldre els dubtes per tal d'optimitzar el procés de sol·licitud i la seva execució posterior.


Més informació i inscripció aquí.

Tags: