Actualitat | APGCC

Data de publicació: 22-12-2023

Rosa Maria Muga escollida nova presidenta de l’APGCC

L'associació ha celebrat eleccions aquest mes de desembre, triant l'equip que guiarà les línies de treball fins al 2026
Data de publicació: 22-12-2023
El passat 19 de desembre l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural va celebrar les eleccions per triar la Junta Directiva, en finalitzar a aquest 2023 el mandat de l'equip que ha liderat l'Associació des de 2020. Les persones sòcies de l’APGCC van poder participar tant presencial com telemàticament en el procés de selecció del nou equip.
 
La nova Junta Directiva està formada per Rosa M. Muga, presidenta; Mireia Trias Gallego, vicepresidenta; Cristina Cinelli, tresorera; Raül Carretero Campderrós, secretari; i David Roselló, Cristina Abelló Aguilera, Pep Marès i Subirà, Agnès Fort Rocamora i Raul Marin, vocals.
 
Professionals de l'administració pública, d'entitats, de la docència universitària i del món empresarial; totes i tots experts en gestió, comunicació, producció i, fins i tot, en temes econòmics i del món de la propietat intel·lectual, aquests són els perfils que trobareu a la Junta Directiva.
 
Tots ells, procedents de la Junta Directiva anterior, després d'aquests tres anys de treball, marcats per les conseqüències de la COVID, per una banda, i de la celebració del 30 aniversari de l’APGCC, per una altra, han trobat més necessari frenar màquines i avaluar el que s’ha fet. El seu objectiu actual és la creació d’un nou projecte conjunt que respongui a les necessitats de les persones sòcies de l’APGCC, més modern i innovador pel que fa als serveis, la participació i l’organització, però orientat a seguir treballant per l’enfortiment i dignificació de la professió i per continuar esdevenint punt de trobada, plataforma i reflexió dels professionals de la gestió cultural.
 
Amb aquesta renovada orientació, aspiren a proporcionar serveis més eficaços i eficients, consolidant la missió de l’associació de contribuir al futur, la cultura i la professionalitat en el panorama cultural actual català. En un marc de redefinició i reestructuració organitzativa així com del funcionament de l’APGCC es marquen aquetes quatres grans línies estratègiques:
 
- Posicionament i reconeixement de l'entitat
- Cercar de noves formes de participació: accionar espais i activitats de trobada
- Contribuir a la professionalització
- Redefinir el Reglament de Funcionament i Òrgans de Govern
 
Coneix en major profunditat a la nova Junta Directiva i el seu pla d'actuació previst de cara a la seva legislatura.

Tags: