Convocatòries | Gestió cultural

08-01-2024 fins al 25-01-2024

Convocatòria General de Subvencions 2024 de l'ICUB per a projectes i activitats culturals

Del 8 al 25 de gener de 2024
08-01-2024 fins al 25-01-2024
Localització: Tramitació online
Data de publicació: 18-12-2023

Teniu un projecte o desenvolupeu una activitat o servei que es podria considerar interessant per a la projecció de la ciutat de Barcelona? Llavors us interessa consultar la convocatòria de subvencions per al 2024 que publica l’Ajuntament de Barcelona i que inclou catorze programes de Cultura i tres més d’Educació i Cultura que gestiona l’Institut de Cultura de Barcelona. Podeu presentar la sol·licitud del 8 al 25 de gener, tots dos dies inclosos.


Passat Reis ja podreu presentar la sol·licitud, sempre que l’activitat que desenvolupeu respongui a alguna de les línies de subvenció que figuren al Pla Estratègic de Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona. Han de ser activitats d’interès públic o social i que millorin la cohesió i la inclusió social a la ciutat, promoguin l’acció comunitària, promoguin la perspectiva intercultural en el teixit associatiu de la ciutat i que fomentin valors socials i culturals i formes de participació noves, entre moltes altres possibilitats.

Per tal de repartir les subvencions entre les persones i entitats que ho sol·liciten, es tindran en compte criteris generals i específics relatius a  la qualitat de l’activitat i l’impacte social o cultural del projecte, entre altres factors.


En el camp de la Cultura, us podreu presentar amb projectes relatius a arts visuals i cultura digital; arts escèniques; cinema i audiovisuals i sales de cinema; música; entitats, plataformes i agents professionals de la cultura i de les arts; projectes transdisciplinaris, de debat cultural i de pensament; cultura popular; creació artística comunitària; lletres, llibreries i promoció de la lectura; sales de teatre; sales de música; espais de creació; memòria històrica i disseny, arquitectura i art urbà. En el camp de l’Educació i la Cultura, se subvencionen projectes de pràctica i aprenentatge de competències artístiques, que promoguin els processos de creació artística en el medi escolar o que suposin un exercici de recerca en l’àmbit de la cultura i l’educació.


El 10 de gener a les 11 h tindrà lloc la sessió informativa on s’explicaran totes les novetats de la convocatòria. Us podeu inscriure al següent enllaç.


Consulta més informació sobre la convocatòria.

Tags: