Agenda | Gestió cultural

Data de publicació: 17-01-2024

PÚBLICA 24. Encuentros profesionales de Cultura

Dies 7 i 8 de febrer al Círculo de Bellas Artes, Madrid. Descompte del 50% per a persones sòcies de l'APGCC
Data de publicació: 17-01-2024

PÚBLICA. Encuentros profesionales de Cultura, organitzada per LA FÁBRICA, és la trobada de referència internacional per als professionals de la cultura. Aquest any se celebrarà l'edició catorze, en una jornada de dos dies per compartir experiències entre professionals i explorar oportunitats de col·laboració. PÚBLICA reuneix els diferents perfils professionals en tots els camps de la cultura, en el sector públic i en el privat, els professionals independents, els emprenedors culturals i els que volen desenvolupar-se al sector cultural.


Madrid es converteix en el centre de referència de la gestió cultural per a professionals i institucions de la resta de ciutats espanyoles, així com d'altres països presents a PÚBLICA. Els professionals podran compartir amb els seus homòlegs d'institucions nacionals i internacionals experiències, necessitats, inquietuds i conclusions sobre casos reals.


El lema central d’aquesta edició és el vector cultural, com mutar de sector en dificultats a vector de creixement per a la nostra societat. Al costat dels binomis ja molt naturalitzats com a turisme, indústries culturals o educació, emergeixen nous territoris d'alt potencial. El binomi cultura/ciència, el fet cultural unit a les noves tecnologies o a les polítiques de salut i benestar social són exemples d'aquests nous terrenys de projecció que ens atorguen oxigen i que ens permeten emprendre una interessant metamorfosi: mutar de sector en dificultats a vector de creixement per a la nostra societat. Un vector que constitueixi un pilar fonamental del nostre benestar tant individual com col·lectiu.


PÚBLICA 24. Encuentros profesionales de Cultura se celebrarà els propers 7 i 8 de febrer, presencial i en línia, al Cercle de Belles Arts de Madrid.


Les persones sòcies de l’APGCC tenen un codi de descompte del 50% en l’entrada. Contacta amb nosaltres a comunicacio@gestiocultural.org per obtenir-ho.


Consulta tot el programa de la jornada i compra la teva entrada aquí.

Tags: