Agenda | Arts escèniques

Data de publicació: 05-12-2023

Formació en Producció d’Arts Escèniques

Del 8 de gener al 20 de març del 2024. Descompte del 10% per a persones sòcies
Data de publicació: 05-12-2023

La Formació en Producció d’Arts Escèniques, a càrrec de la Xarxa de Professionals de la Producció d’Arts Escèniques, és una formació no reglada que té com a objectiu formar futurs professionals de la producció en els seus molt diversos perfils.


Aposta per un pla d’estudis complet, que doni les eines bàsiques per a afrontar el món professional i comptem amb formadores i formadors de reconeguda trajectòria que estan en actiu, assegurant d’aquesta manera una mirada el més actual i precisa possible i molt lligada al món laboral.


Metodologia


L’equip gestor de la Formació ha configurat una metodologia pròpia tenint en compte les necessitats reals del dia a dia de la feina de producció.


El pla d’estudis inclou 66 hores lectives amb sessions teòrico-pràctiques, visites formatives a equipaments, pràctiques professionals no obligatòries i, com a novetat, acompanyament de projectes escènics.


Pla d’estudis


La figura de la producció

De quina manera estructurem un projecte des del seu naixement? Com fem que les idees es materialitzin en projectes i tinguin una vida viable? Bloc dedicat a la figura de la productora, a les etapes de la producció i a la importància de conèixer el context i els recursos d’un projecte.


La gestió de recursos

Com financem un projecte? Quin és el rol de la productora davant la subvenció? Com gestionem un projecte?


En aquest segon bloc entrarem en profunditat en la gestió econòmica i l’administració d’un projecte, en la recerca de finançament, la legalitat, la fiscalitat, entre d’altres.


Tasques vinculades a la producció

El tercer i últim bloc està dedicat a altres aspectes vinculats a la producció, també crucials a l’hora d’assolir l’èxit dels nostres projectes: gestió d’equips, creació i fidelització de públic, distribució, comunicació o eines digitals aplicades, entre d’altres.


Modalitat de docència: Presencial

Lloc: ITAEB Institut de Tècniques Audiovisuals i de l’Espectacle de Barcelona c/ Sancho d’Àvila 125, Barcelona 

Idioma de la docència: Català i castellà

Durada: 3 mesos

Hores de docència: 66 hores

Horari: dilluns i dimecres de 16:00 a 19:00

Data inici de la docència: 8 de gener de 2024

Import de la matrícula: 990 €

Pràctiques professionals (opcionals): de febrer a juliol de 2024

Preinscripció: 15 de novembre a l’11 de desembre de 2023

Equip gestor: Aina Juanet, Maria G. Rovelló, Teresa Petit, Laura Vinyals, Gisela Juanet i Gal·la Peire


Les persones sòcies de l'APGCC tenen un descompte del 10% en la inscripció. Per més informació, contacteu a comunicacio@gestiocultural.org


Consulta tota la informació i fes la teva inscripció al següent enllaç.


Tags: