Agenda | Gestió cultural

Data de publicació: 29-11-2023

Píndola formativa: Gestió del temps i l’estrès per millorar el benestar

Dijous 14 de desembre de 9.30 h a 14 h, seu de la SGAE a Barcelona
Data de publicació: 29-11-2023

El 14 de desembre les associacions professionals de les arts escèniques i la gestió cultural AADPC, AGT, APCC, APdC, APGCC i TTP organitzen aquesta formació sobre gestió del temps i l’estrès per a millorar el benestar, a càrrec de l’antropòloga i formadora experta en estratègies creatives en entorns de gestió, innovació i networking Mireia Asensio. El curs serà presencial de 9.30 h a 14 h a la seu de la SGAE a Barcelona i té com a objectiu reflexionar sobre utilitzem el temps i la seva relació amb l’estrès.


Durant la sessió Mireia Asensio explicarà claus per connectar amb la gestió del temps i benestar en el treball de forma efectiva i com aplicar eines que ens ajudin a enfocar, planificar, prioritzar, reduir les distraccions i renovar l’energia.


Formació presencial gratuïta i exclusiva per a persones membres de les entitats organitzadores.


Programa de la formació


El temps és un recurs molt valuós però no sempre sabem utilitzar-lo de manera eficaç; això pot provocar a la llarga un esgotament professional i personal. Aquest taller proposa una reflexió sobre com l'administrem en el nostre dia a dia i la relació entre la gestió del temps poc eficaç i l'estrès. Proposarem quatre claus per connectar gestió del temps i benestar a través d'eines pràctiques que ens ajudin a: enfocar, prioritzar, gestionar la nostra energia i a modificar hàbits.


Objectius


1.    Reflexionar sobre com utilitzem el nostre temps i la seva relació amb l'estrès.

2.    Conèixer les 4 claus per connectar gestió del temps i benestar en el treball de forma efectiva.

3.    Aplicar eines que ens ajudin a enfocar, planificar, prioritzar, reduir les distraccions i renovar l'energia.

4.    Identificar hàbits saludables que ens ajudin en la productivitat i a reduir l'esgotament.


Continguts


1.    Què entenem per gestió del temps i la seva relació amb l'estrès?

2.    El concepte d'estrès: austrès i destrès.

3.    Factors estressants i reaccions psicosocials, conductuals, emocionals i defensives.

5.    Les 4 claus per connectar gestió del temps i benestar: Focus, Planificació/Priorització, Autogestió, Hàbits.

4.    Eines pràctiques per a la productivitat i la reducció de l'estrès

5.    Com reduir distraccions: internes i externes.

6.    Eines pràctiques per autogestionar-nos i renovar l'energia.

7.    Hàbits saludables per millorar la gestió del temps i el benestar.


Metodologia


El taller proposa una combinació de recursos teòrics i exercicis de reflexió a través de tècniques del coaching creatiu i el diàleg socràtic. La finalitat és reflexionar, prendre consciència i definir un pla d'acció que ens ajudi a aplicar les 4 claus de la gestió del temps i el benestar. 


Mireia Asensio

Llicenciada en Antropologia Social (The University of Manchester), Màster en Gestió de l'Aprenentatge i Lideratge (Lancaster University) i Màster en Arts Escèniques Aplicades (The University of London) al context cultural, social i educatiu. Formadora, docent, investigadora. Facilita i dinamitza processos relacionals a través de metodologies artístiques; com el treball col·laboratiu, la cohesió i confiança, creativitat, networking, comunicació de projectes, productivitat, formadora de formadors/es. Docent en avaluació i gestió de projectes culturals i artístics i directora de projectes TFG en el Postgrau d'Arts Escèniques per l'Acció Social a l'Institut del Teatre. Formadora en la Diputació de Barcelona, ICEC, APGCC, CEESC. Consultora per la Fundació La Caixa i la Fundació Jaume Bofill. Ha col·laborat amb diversos grups internacionals i ha transitat per diferents sectors com la Conselleria d'Educació del Govern Balear, universitats al Regne Unit i Europa i per la Comissió Europea com avaluadora i coordinadora de projectes Europeus.


Informació pràctica:

Dia: dijous 14 de desembre.

Horari: de 9.30 h a 14 h.

Lloc: seu de la SGAE a Barcelona (Passeig de Colom núm.6).

Preu: sessió gratuïta oberta en exclusiva a les persones sòcies de les associacions professionals de les arts escèniques i la gestió cultural AADPC, AGT, APCC, APdC, APGCC i TTP.


Places limitades. Inscriu-te al següent formulari.

Tags: