Agenda | Museus i patrimoni

Data de publicació: 14-11-2023

8a Jornada de l’Observatori dels Públics del Patrimoni Cultural de Catalunya. Desenvolupament de públics. Eines per atreure noves audiències

Dijous 30 de novembre de 9 h a 15 h a l’Auditori del MACBA
Data de publicació: 14-11-2023

Ja està aquí una nova Jornada de l’Observatori dels Públics del Patrimoni Cultural de Catalunya, que en aquesta edició estarà dedicada al desenvolupament de públics, tema escollit en votacions a les xarxes de museus. El desenvolupament de públics té com a finalitat ampliar les audiències dels museus i altres equipaments patrimonials. Es tracta d’una àrea d’interès creixent des de finals del segle passat i que ha evolucionat en paral·lel amb l’evolució de la societat i dels museus. L’anàlisi d’aquesta evolució posa de manifest la polisèmia del terme desenvolupament de públics en el moment actual.

 

Organitzada per l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural, presenta un programa que reflecteix la polisèmia del concepte de desenvolupament de públics, tant en els models internacionals que es presenten com en els casos dels museus catalans.


La jornada és gratuïta, i tindrà lloc el 30 de novembre de 9 h a 15 h a l’Auditori del MACBA. També es podrà seguir en línia.


Consulta tot el programa i fes la teva inscripció en aquest enllaç.


Documents relacionats
Programa de la jornada

Tags: