Agenda | Gestió cultural

Data de publicació: 07-11-2023

Formació Intensiva en Transformació Àgil per a Organitzacions Culturals

El 24 i 25 de novembre a Can Carol, Barcelona. Descompte especial per a persones sòcies de l'APGCC
Data de publicació: 07-11-2023
Treballes en l'àmbit cultural i has experimentat mai aquestes dificultats?

  • Incertesa en la demanda, en la resposta de les audiències o participants, en el finançament, en l'exercici dels equips.
  • Dificultats per complir calendaris de subvencions, per elaborar les memòries de justificació.
  • Problemes de comunicació, pànic per entesa insuficient del progrés, malentesos que repercuteixen en un mal ambient, criteris poc clars, burnout.
  • Sensació de no arribar, no entendre què és crític i què és superficial, temps desaprofitat, treball en sitges, manca d'aprenentatge de cada projecte i documentació per al següent.
En aquesta formació intensiva a càrrec de Juan Vidaechea, aprendràs tècniques, estratègies i mecanismes per millorar la presa de decisions, la coordinació a l'equip i amb els col·laboradors, a entendre prioritats, a millorar la comunicació i la comprensió del desenvolupament del projecte.

En aquest taller presencial en lideratge per a la transformació àgil d'organitzacions i de projectes culturals i creatius, es veuran casos pràctics, exemples i es treballarà amb simulacions. Després de la formació, podràs incorporar solucions des del primer dia, amb desenvolupaments iteratius i incrementals, i adaptar-los a la teva organització o projecte.

La formació tindrà lloc el divendres 24 de novembre (16-20 h) i el dissabte 25 de novembre (11-14 h) a Can Carol (C/ Cambrils 26-28, 08023 Vallcarca – Barcelona)

Preu general: 115 €
Preu persones sòcies de l'APGCC: 80 €

Tags: