Convocatòries | APGCC

Data de publicació: 14-09-2023

Presenta candidatura al Premi Gestió Cultural

Obert el període per presentar candidatura a la categoria oberta del Premi Gestió Cultural
Data de publicació: 14-09-2023
Els Premis de la Gestió Cultural creats per l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya tenen l'objectiu de promocionar, visibilitzar i donar valor a la professió de la gestió cultural a Catalunya i a la seva contribució al sector cultural, sense distinció entre els diferents àmbits de la professió. Es premien persones, projectes o organitzacions que destaquin per la seva excel·lència i innovació i fomentin els valors culturals i socials propis de la cultura.

En aquesta primera edició dels Premis de la Gestió Cultural es lliuraran cinc premis honorífics: Impacte, Revelació, Internacional, Gestió Cultural i Trajectòria. Les persones, projectes o organitzacions nominades seran triades per un comitè seleccionador i un jurat que s'encarregarà de votar el projecte guanyador, a excepció del Premi Gestió Cultural, en el qual tothom pot presentar candidatura i la base social de l'APGCC en votarà el projecte guanyador després que el comitè seleccionador hagi triat tres nominats.

La categoria oberta de Premi Gestió Cultural, aquest any està destinada a premiar persones, projectes o organitzacions que facin una important aportació en termes de sostenibilitat ambiental.

 Qui pot presentar candidatura?

La rebuda de propostes està oberta a tota la ciutadania bé siguin persones físiques, empreses o entitats. Es permet un únic registre per persona i/o empresa /entitat.

Com es presenta candidatura?

Per presentar candidatura només cal omplir un formulari al.legant els mèrits de la proposta de candidatura

Fins quan es pot presentar candidatura?

La recepció de candidatures estarà oberta fins el dia 30/09. Passada aquesta data, el comité seleccionador triarà els 3 projectes nominats.

Qui triarà la candidatura guanyadora?

El Premi Gestió Cultural és atorgat per les persones associades de l’APGCC  que en voten la proposta guanyadora

La gala de lliurament d'aquesta primera edició dels premis tindrà lloc el vespre del dilluns 23 d’octubre a la Sala Paral.lel de Barcelona

Vols presentar candidatura? Presenta la teva proposta omplint el següent formulari
Consulta les bases aqui

Tags: