Agenda | Arts escèniques

20-06-2023 fins al 20-06-2023

Taller pràctic sobre la sol·licitud i justificació de subvencions anuals a la producció de nous muntatges teatrals, a activitats de dansa i a activitats de circ

Dimarts 20 de juny a les 9.30 h, Arts Santa Monica
20-06-2023 fins al 20-06-2023
Localització: Arts Santa Mònica
Data de publicació: 12-06-2023
Dimarts 20 de juny, l’Àrea de les Arts Escèniques de l’ICEC organitza un taller pràctic bàsic a l’Arts Santa Mònica pensat per optimitzar els procediments de sol·licitud i justificació de subvenció dels següents ajuts anuals que es convocaran pròximament:
  • Subvencions a la producció de nous muntatges teatral de sala i de carrer de caràcter professional.
  • Subvencions a activitats de circ de sala, de carrer i de carpa de caràcter professional.
  • Subvencions a activitats de dansa de sala i de carrer de caràcter professional.
Adreçat a tots els professionals, gestors i tècnics dels sectors del teatre, del circ i de la dansa que s’iniciïn a la tramitació d’aquestes línies de subvencions destinades a empreses i autònoms.

A la primera part del taller s’abordaran de manera pràctica aquells aspectes tècnics i formals més rellevants en el moment de sol·licitar i justificar els ajuts (formulari de sol·licitud, memòria explicativa del projecte, pressupost, documents administratius requerits, etc.). A la segona part, els assistents podran exposar els possibles dubtes que tinguin relacionats amb la tramitació de les sol·licituds.

Aquesta sessió es durà a terme de manera presencial a l’Arts Santa Mònica (La Rambla,8). La durada aproximada de la sessió és de 4 hores.

Cal que porteu els vostres ordinadors portàtils o tauletes i que llegiu abans les bases específiques de les esmentades línies. D’aquesta manera podrem oferir una sessió útil i dinàmica, que resolgui dubtes concrets i ajudi a fomentar bons hàbits en l’elaboració de la documentació a aportar per sol·licitar i justificar una subvenció. 

PROGRAMA:
  • Recepció i benvinguda a càrrec de Nèlida Falcó, directora de l’Àrea de les Arts Escèniques
  • Presentació de la normativa de bases específiques i treball d’un cas pràctic a càrrec de Yolanda Domínguez, tècnica de l’Àrea de les Arts Escèniques, Rebeca Torre, Nando Ventalló, Dolors Galí i Mireia Vericat, tècniques de la Unitat d’Ajuts de l’ICEC
  • Resolució de dubtes.

Per poder participar en el taller és necessària INSCRIPCIÓ PRÈVIA.
El termini d’inscripcions finalitza el divendres 16 de juny. L’aforament d’aquesta activitat està limitat a 70 persones (s’accepta només la inscripció d’una persona per empresa). Rebreu confirmació de la vostra inscripció a mesura que ens feu arribar les vostres sol·licituds.

MÉS INFORMACIÓ

Tags: