Actualitat | La cultura a debat

Data de publicació: 17-05-2023

Cardedeu ha estat la tercera cita d'aquest dimecres 17 de maig, dins del cicle 'La Cultura a Debat'

El Tarambana ha acollit a més de cent persones per parlar de cultura
Data de publicació: 17-05-2023
Amb motiu de les eleccions municipals del proper 28 de maig, l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural ha organitzat un cicle de 14 debats sobre polítiques culturals arreu del territori. Aquest dimecres 17 de maig ha estat el torn de Cardedeu, que acull per primer cop aquesta iniciativa que porta per nom 'La Cultura a Debat' i que l'APGCC organitza des de 2004, i que ha reunit a més d'un centenar de persones al Tarambana. 

En un municipi com Cardedeu, amb un fort teixit cultural i amb molts veïns i veïnes dedicats a la cultura o la gestió cultural, el debat ha estat un espai de trobada per parlar i reflexionar sobre la cultura en clau local. L'acte ha estat dinamitzat pel periodista cultural Oriol Puig, i hi han participat Núria Pujolàs, actual regidora de cultura i número 2 a la llista d'ERC, Noèlia Cortés del PSC, Eulàlia Duran, de la CUP, Maria Andreu, de Junts per Cardedeu i Núria Romero, de Cardedeu En Comú Podem. Els altres dos partits que es presenten a aquestes eleccions no han participat del debat tot i haver estat convidats.

Durant el debat s'han exposat els tres eixos principals en matèria de cultura de cadascun dels partits, i s'ha parlat de temes com la Tèxtil Rase.

Tags: