Actualitat | La cultura a debat

Data de publicació: 16-05-2023

Lleida es reuneix per portar 'La Cultura a Debat'

La capital de província catalana acull de nou aquest cicle de debats promogut per l'APGCC
Data de publicació: 16-05-2023
Amb motiu de les eleccions municipals convocades el 28 de maig, l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC) recupera la iniciativa ‘La Cultura a Debat’, i amb la cita de Lleida capital encara la 2a setmana de debats, un total de 14 cites arreu del territori català.

En aquesta ocasió ha estat l'Orfeó Lleidatà l'escenari triat pel debat de Lleida, que ha estat moderat per la periodista local Maria Gateu i ha aplegat a més d'una seixantena de persones a l'auditori de l'espai. Hi han participat Jaume Rutllant, com a representant del grup d’ERC, Xavier Blanco del PSC, Joan Ramon Castro de Junts, David Bertran de Ciutadans, Alfred Sesma Siuraneta del Comú de Lleida, i Anna Florista del PP. Durant el debat hi ha hagut espai també per a les intervencions i preguntes del públic; dins d'aquest bloc hi ha intervingut un representant de la CUP, que no estaven convidats al debat per no tenir representació a la Paeria.

Hi han col·laborat en l’organització d’aquest debat l’Orfeó Lleidatà i l’Associació de Teatre per a Tots els Públics TTP.

Tags: