Agenda | Música

04-05-2023 fins al 06-05-2023

S’obre el període d'acreditació professional a la FiM Vila-seca

La FiM 2023 tindrà lloc del dijous 4 al dissabte 6 de maig
04-05-2023 fins al 06-05-2023
Localització: Vila-seca
Data de publicació: 09-03-2023
El programa professional de la FiM 2023 tindrà lloc del dijous 4 al dissabte 6 de maig, i oferirà una selecció acurada de show cases i espectacles musicals, amb un nombre destacat d’estrenes i novetats. A més, comptarà amb reunions ràpides, pitchings, mentories exprés, espais de networking i totes les facilitats de l’Àrea PRO del Castell de Vila-seca. 

La FiM 2023 també acollirà la trobada de primavera del Programa.cat per a programadors i programadores públiques, així com una Jornada Catalan Arts per a Professionals Emergents, amb activitats específiques per a mànagers i bookers novells, i per a estudiants de gestió musical.  

Gaudeix dels avantatges d’acreditar-te com a professional a la FiM Vila-seca:
  • Accés exclusiu a l'Àrea PRO del Castell de Vila-seca, amb aparcament reservat, servei de consigna, càtering gratuït durant les activitats professionals, pack de benvinguda...
  • Accés lliure a tots els espectacles sense reserva prèvia, i preferent als espectacles de sala, per a professionals i les seves famílies.
  • Descompte exclusiu a l'hotel oficial de la FiM.
  • Llistat d'acreditats i accés en primícia a la graella de programació artística a l'Àrea Professional web.

Les persones sòcies de l'APGCC, a més, tindran accés a serveis exclusius:
  • Programa exclusiu d’activitats professionals amb showcases, speed meetings, pitchings i mentories exprés, entre d’altres.
  • Accés preferent a realitzar pitchings (presentacions breus) davant de programadors per a les jornades professionals.
  • Accés en primícia a la graella de programació artística a l’Àrea Professional web.
  • Accés lliure a tots els espectacles sense reserva prèvia (amb un abonament digital facilitat per l’organització), i accés preferent sense cua (fast lane) a tots els espectacles de sala per a professionals acreditats/des i les seves famílies.
  • Descompte exclusiu als allotjaments oficials de la FiM Vila-seca.

Al programa d'activitat professional i programació artística es proposaran itineraris específics per a l'àmbit emergent i l'àmbit familiar

L’Àrea PRO interior i exterior del Castell de Vila-seca estarà disposada per a la trobada i l’intercanvi distès. Els i les professionals podran assistir a la FiM en família. El programa està pensat per facilitar la conciliació.


Si tens dubtes pots escriure un correu a professionals@fim.cat.

Tags: