Agenda | Arts escèniques

30-03-2023 fins al 02-04-2023

Inscriu-te com a professional en la propera edició de Mostra Igualada 2023

Descompte per a persones associades a l'APGCC
30-03-2023 fins al 02-04-2023
Localització: Igualada
Data de publicació: 08-02-2023
Inscriu-te com a professional a Mostra Igualada 2023, la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya, que se celebrarà del 30 de març al 2 d’abril a la capital d’Anoia, Igualada.

Aquesta fira té per objectiu ser plataforma de difusió pels espectacles infantils i juvenils, per tal de proveir la programació dels municipis i festivals de Catalunya i l’Estat, i propiciar la internacionalització de les companyies catalanes. La Llotja professional de la Mostra Igualada és un espai de trobada, d’intercanvi d’informació i d’establiment de contactes entre els professionals del sector de les arts escèniques per a tots els públics.

Al llarg de les edicions la fira s’ha pogut establir com un dels grans aparadors dels millors espectacles per a públic infantil i juvenil, que anualment aplega al voltant de 30.000 espectadors i més de 1.000 professionals.

Les persones sòcies de l'APGCC es podran acollir al descompte seleccionant una acreditació del tipus OPCIÓ B: ENTITAT NO PROGRAMADORA, i semprei quan ho indiqueu al formulari de preinscripció.

Beneficis associades APGCC:
  • Inscripció 15€ (20€ a partir de l’1 de març) - 10€ de descompte respecte el preu general
  • Dret a inscriure fins a 2 persones per entitat
  • Dret a la inscripció de fins a 4 persones per entitat, pagant un suplement de 5€ si acredites 3 persones i 10€ si acredites 4 persones.
  • Accés al Directori de Professionals
  • Possibilitat de comprar 8 entrades a preu reduït, una setmana abans de la venda al públic
  • Accés a la Llotja presencial / Espai de negoci, i a totes les activitats professionals.
Més informació i acreditació

Tags: