Agenda | Gestió cultural

21-02-2023 fins al 21-02-2023

Sessió Informativa sobre les línies de subvenció de l’Àrea de Públics per a projectes de pòdcast culturals i ficció narrativa; i implementació d’eines tecnològiques per al desenvolupament d'audiències

Dimarts 21 de febrer de 10 a 12 h
21-02-2023 fins al 21-02-2023
Localització: Online
Data de publicació: 14-02-2023
El proper dimarts 21 de febrer, l'ICEC organitza una sessió informativa online (via Zoom) amb torn de preguntes per donar a conèixer els detalls i novetats de les línies de pòdcast culturals i ficció narrativa i d'implementació d'eines tecnològiques per al desenvolupament d'audiències.

Programa
  • 10 h.  Benvinguda a càrrec de Sílvia Duran, directora de l’Àrea de Públics. 
  • 10.05 h.  Presentació de la línia de subvenció per a projectes de pòdcast culturals i de ficció narrativa en català i/o occità (consultar bases aquí).
  • 10.45 h.  Presentació de la línia de subvenció per adquirir o implementar eines tecnològiques per executar plans de desenvolupament d'audiències per a la cultura (consultar bases aquí).  
Aquesta sessió es durà a terme de manera virtual en temps real a través de la plataforma Zoom. La sessió és de lliure accés amb un màxim de dues persones per empresa i inscripció prèvia, a través del següent enllaç.

Recomanem consultar abans les bases, perquè la sessió sigui més àgil i profitosa. Pots fer arribar, prèviament, els dubtes i preguntes que tinguis enviant un correu electrònic a publics.icec@gencat.cat i els resoldran durant la sessió.  

Inscriu-te a la sessió abans del 20 de febrer, a les 14 h. Un cop finalitzat aquest termini, us farem arribar l'enllaç a la sessió.

Tags: