Actualitat | Gestió cultural

Data de publicació: 14-12-2022

L'APGCC i la Diputació de Barcelona omplen l'audtori del CERC en una Jornada sobre Cultura Digital

El passat 13 de desembre va tenir lloc la Jornada Cultura digital. 'Oportunitats en un nou escenari'
Data de publicació: 14-12-2022
El Centre d’Estudis i Recursos Culturals (CERC), en col·laboració amb l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural (APGCC), van organitzar el passat 13 de desembre una jornada per explorar les possibilitats de la cultura digital en la cultura.

Dins de l'acte es va fer la presentació de l'estudi Impuls d’una estratègia de cultura digital als municipis, elaborat per Marc Hernández Güell.

La Jornada va començar amb una conferència a càrrec d'Antònia Folguera, gestora cultural experta en cultura digital, la comunicació i la música electrònica. A continuació Marc Hernández, autor de l'estudi anteriorment esmentat, i Marga Julià, de la Diputació de Barcelona, van presentar l'estudi, que està ja editat i disponible en pdf. El final de la jornada va estar reservart per parlar sobre Blockchain, NFT's i Metavers, a càrrec de Quirze Salomó, que va parlar sobre nous espais i eines de programació cultural. Finalment, de la mà de l'equip de CBCat, les persones assistents van poder endinsar-se en el CatVers com a nou territori d'acció i programació cultural.

Hi van assistir a la jornada més d'una setantena de professionals.

Tags: