Convocatòries | APGCC

19-12-2022 fins al 22-01-2023

L’Associació de professionals de la Gestió Cultural presenta una acceleradora per impulsar els projectes més innovadors del sector

El període de convocatòria per a presentar propostes estarà obert fins al 22 de gener de 2023
19-12-2022 fins al 22-01-2023
Localització: Tramitació online
Data de publicació: 19-12-2022
L’APGCC, dins el marc de la seva àrea de treball relacionada amb l’acompanyament i el desenvolupament professional, llença la primera edició de l’Acceleradora de Projectes Culturals (APC) per afavorir la professionalització i la innovació dels projectes del sector cultural. Amb aquesta iniciativa, l’Associació pretén oferir acompanyament integral en el procés de creació d’empreses i projectes emergents. El programa està dissenyat per proporcionar els coneixements i les eines perquè els projectes presentats i les seves organitzacions esdevinguin exitoses i resilients.

Es busquen projectes que generin un alt impacte social positiu, sostenible i escalable per accelerar junts el seu creixement, amb focus en el sector cultural. El programa està dissenyat per proporcionar als i les participants els coneixements i les eines perquè els seus projectes i les seves organitzacions esdevinguin exitoses i resilients.

A qui va adreçat el programa?
L'acceleradora busca projectes legalment constituïts, que estiguin en procés de creació (en fase anterior a entrada en mercat) i que tinguin una proposta de valor innovadora.

Quin cost té?
El programa està valorat en 1.800,00 € i està subvencionada en un 90 % en el cas de persones associades a l’APGCC  i en un 70 % en el cas de persones no associades a l’APGCC. 
El preu del programa inclou l’acompanyament professional d’un mentor/a en les fases de creixement del projecte, la participació en totes les trobades amb les mentories assignades i l’accés als programes formatius que se’n deriven.

Quin és el termini per presentar-s'hi?
La convocatòria per la recepció de projectes estarà oberta des del dia 19 de desembre del 2022 fins al dia 22 de gener, ambdós inclosos.

Com t'hi has de presentar?
El registre de candidatures es realitzarà a través d'aquest enllaç d'inscripció.
En la presentació de la candidatura, s'haurà d’adjuntar un document que defensi el projecte seguint un guió mitjançant el qual es detalli el pla de negoci, el Producte Mínim Viable, la innovació del projecte, l’impacte social i el compromís i la trajectòria de l’equip promotor.

Cal llegir atentament les bases que regulen el procés, adjuntes a aquesta notícia i disponible al directori de documents de l'APGCC.

Amb aquesta iniciativa l’APGCC continua així la seva tasca en facilitar recursos i serveis que ajudin a desenvolupar i implementar projectes culturals innovadors amb capacitat transformadora. 

Documents relacionats
2023 Acceleradora de Projectes

Tags: