Agenda | Audiovisual

18-11-2022 fins al 04-12-2022

L'Alternativa. 29è Festival de cinema independent de Barcelona

Del 18 de novembre al 4 de desembre
18-11-2022 fins al 04-12-2022
Localització: Zumzeig i CCCB
Data de publicació: 28-10-2022
Descompte per a persones sòcies de l'APGCC en el preu de les entrades per a pel·lícules programades al festival. Demana el codi de descompte a professionals@gestiocultural.org.

El Festival de Cinema Independent de Barcelona, l'Alternativa, arriba enguany aquest any a la 29a edició. Gairebé tres dècades oferint a la ciutadania i als professionals una oportunitat única de conèixer i gaudir de projeccions i activitats que defensen la independència creativa de l'autor, la diversitat, la innovació, la llibertat, el compromís i la reflexió.

Aquest any, el festival torna a apostar per una edició híbrida: projeccions i activitats presencials, una selecció de films disponibles a Filmin i una sèrie d’activitats per a públic i professionals en streaming.

L'Alternativa té tres seccions competitives a l'Alternativa Oficials: Nacional, Llargmetratges internacionals i Curtmetratges internacionals. L'Alternativa Paral·leles presenta homenatges, estrenes, obres de cinematografies poc conegudes i de nous creadors i programa familiar. Per la seva banda, l'Alternativa Hall ofereix una programació gratuïta i diversa, projeccions, actuacions i debats al Hall del CCCB.

Tags: