Convocatòries | Gestió cultural

14-09-2022 fins al 27-10-2022

Premi Francesc Candel. Cultura, arts i cohesió social

Convocatòria oberta fins el 27 d’octubre de 2022
14-09-2022 fins al 27-10-2022
Localització: Tramitació online
Data de publicació: 19-09-2022
El Premi Francesc Candel és una iniciativa de la Fundació Carulla, que pretén impulsar un projecte artístic realitzat en una organització social que busca com a finalitat la cohesió social, des de la inclusió de persones migrades. 

El període de presentació de projectes està obert del 14 de setembre al 27 d’octubre de 2022 a les 18 h, i s'entregarà un únic premi econòmic de 15.000€. S'hi poden presentar creadors i creadores –persones físiques o jurídiques– amb una trajectòria mínima de dos anys i que acreditin experiència prèvia en el treball amb persones en situació de vulnerabilitat. Els projectes poden ser inèdits o bé poden ser noves fases d’un projecte que s’estigui desenvolupant que suposin un salt qualitatiu i innovador. Es presentarà el projecte en col·laboració amb una entitat social privada i sense ànim de lucre: fundacions, associacions, cooperatives, organitzacions de voluntariat, associacions de veïns, i altres entitats i institucions amb experiència en el treball amb persones migrades.

Els projectes han d’incorporar les dinàmiques artístiques de manera transversal i integrades en l’activitat de les entitats socials, sumant el treball de creació i el treball social en la intervenció, i s’han de dur a terme a Catalunya durant dos anys, a iniciar durant el primer trimestre de 2023.

La Fundació Carulla es dedica a promoure projectes on el poder de les arts i la cultura en la construcció de solucions per a les persones en situació de vulnerabilitat.

Tags: