Agenda | Arts escèniques

08-09-2022 fins al 11-09-2022

FiraTàrrega 2022

Del 8 a l'11 de setembre
08-09-2022 fins al 11-09-2022
Localització: Tàrrega
Data de publicació: 15-07-2022
FiraTàrrega recupera en aquesta nova edició l'espai públic i les propostes de carrer, un dels seus principals trets d'identitat. Les estrenes de FiraTàrrega suposen el 56% del total de la programació que engloba propostes vingudes de Catalunya Illes Balears, Navarra, País Valencià, Euskadi, Múrcia, Madrid i Andalusia. El món s'acosta de nou a Tàrrega amb més d'una desena d'espectacles internacionals vinguts de països com Alemanya, Bèlgica, França, Hongria, Irlanda, Països Baixos, Regne Unit, o Xile. El talent més jove, les propostes experiencials i itinerants, l'ambient festiu i d'entreteniment, la dramatúrgia digital, la reflexió i la paraula marcaran el certamen d'aquest any.

El leitmotiv de l'edició 2022 es resumeix i s'actualitza amb el lema «L'inesperat» que vol recollir l'esperit de les arts de carrer, de la sorpresa i d'allò que esdevé en el moment més impensat. Un enunciat que vol posar l'accent en un espai públic viu, mutant i per a l'expressió artística espontània.

Pel que fa a l'apartat professional, es posa en marxa la plataforma digital FiraTàrrega.pro. Una aposta estratègica per a la digitalització i modernització del mercat de les arts escèniques que permet un contacte permanent i actualitzat amb tots els agents del sector els 365 dies de l'any. Aquest nou espai de trobada digital s'activa ara amb una plataforma més dinàmica, amb més continguts i més connectivitat. FiraTàrrega.pro compta amb un directori de 1.400 professionals de 850 entitats professionals i 326 projectes publicats.

*Les persones sòcies de l'APGCC poden accedir a un 50% de descompte en la seva acreditació PRO, demana el codi de descompte a professionals@gestiocultural.org

Consulta tota la programació de l'edició d'enguany

Tags: