Agenda | Música

Data de publicació: 17-03-2022

II Jornada Professional per a Formacions de Cambra

20 d'abril a l'Atlàntida de Vic
Data de publicació: 17-03-2022
S’obren les inscripcions per assistir a la segona Jornada Professional per a Formacions de Cambra que tindrà lloc el 20 d’abril a L’Atlàntida de Vic.

Organitzada per l’Institut Català de les Empreses Culturals – Catalan Arts, amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull, el Quartet Casals i L’Atlàntida de Vic, la jornada té l’objectiu de contribuir a l’impuls de les formacions de cambra de Catalunya posant-les en contacte amb programadors i professionals del sector de la música clàssica.

Acreditació professional
L’activitat va dirigida principalment a tècnics/tècniques de cultura dels Ajuntaments de Catalunya. També s’adreça a programadors/es de festivals de Catalunya, programadors/es d’esdeveniments i equipaments privats del sector de la música clàssica, així com a empreses de representació, agències de comunicació i altres agents del sector.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. La inscripció inclou també esmorzar i dinar a càrrec de l’organització, per la qual cosa les places són limitades.

Inscripcions obertes fins al 13 d’abril de 2022.

Programa de la Jornada 
10:00 – 11:00 Acreditacions i benvinguda  
11:00 Presentació de la Jornada
11:30 Showcases
14:00 Networking i dinar
15:30 Showcases 
16:30 – 17:30 Networking i comiat

Formacions
Els assistents podran veure actuacions de 30 minuts de 4 formacions seleccionades pel Quartet Casals a través d’una convocatòria oberta. Consulta les formacions

Tags: