Convocatòries | Arts escèniques

08-03-2022 fins al 23-03-2022

Subvencions per a projectes artístics que articulin els sectors professionals en els àmbits de les arts escèniques, la música i les arts visuals

Del 8 al 23 de març de 2022
08-03-2022 fins al 23-03-2022
Localització: Tramitació online
Data de publicació: 07-03-2022
Són ajuts per promoure projectes d'activitats que, amb continuïtat durant l'any natural de la concessió de la subvenció, donin suport als sectors professionals catalans en els àmbits de les arts escèniques, la música i les arts visuals que tinguin com a finalitat la millora professional dels seus associats o col·legiats i dels professionals dels sectors esmentats.

No s'hi poden presentar les iniciatives següents:
  • Les impulsades per centres de creació i producció de titularitat pública, tant si són gestionats per entitats públiques com per entitats privades sense ànim de lucre o empreses privades.
  • Les que tinguin finalitat comercial i les vinculades a la indústria cultural (programacions estables, projectes editorials i galeristes, etc.).

A qui va dirigit?
  • Associacions professionals altament representatives dels sectors de les arts escèniques, de les arts visuals, de la música o dels llibreters, que tinguin domicili a Catalunya.
  • bCol·legis professionals d’àmbit territorial català i col·legis únics d’àmbit estatal amb delegacions d’àmbit territorial català.
Termini de presentació de sol·licituds: del 8 al 23 de març de 2022 (ambdós inclosos).

Tags: