Convocatòries | Gestió cultural

25-02-2022 fins al 06-10-2022

Aportacions reintegrables a projectes culturals

Del 26 de febrer al 6 d'octubre de 2022
25-02-2022 fins al 06-10-2022
Localització: Tramitació online
Data de publicació: 26-02-2022
Les aportacions reintegrables són uns ajuts econòmics en forma de "cofinançament" que permeten a l'empresa disposar de finançament a priori per a un projecte cultural.
L'objecte d'aquestes bases és la concessió d'ajuts a projectes culturals dels àmbits de les arts escèniques, de les arts visuals i del món editorial, discogràfic i musical que tinguin una temporalitat definida, que siguin econòmicament identificables i diferenciables dins l'activitat de l'empresa i adreçats a la producció, distribució, comercialització o explotació de béns de consum cultural.

Termini per sol·licitar l’ajut: del 26 de febrer al 7 d'octubre de 2022, ambdós inclosos.

A qui va dirigit
  • A persones físiques o jurídiques que tinguin com a objecte les activitats de producció, distribució, comercialització de béns de consum cultural.
  • També poden presentar sol·licituds les agrupacions d’empreses que es constitueixen en unions temporals d’empreses (UTE).


Aquests ajuts són de tramitació telemàtica obligatòria. Cal que eviteu navegar amb Internet Explorer versió 8 o inferior. Consulteu les condicions tècniques necessàries per fer els tràmits en línia a  Tràmits gencat

Tags: