Convocatòries | Gestió cultural

24-02-2022 fins al 16-03-2022

Subvencions Àrea Públics

Termini per sol·licitar l’ajut: del 24 de febrer al 16 de març de 2022, amdós inclosos.
24-02-2022 fins al 16-03-2022
Localització: Tramitació online
Data de publicació: 24-02-2022
1. Subvencions per a activitats de desenvolupament de públics per a la cultura
Subvencions per a les activitats professionals que tinguin com a objectiu la creació, la fidelització o l'increment de públics culturals a Catalunya en els àmbits de les arts escèniques (dansa, teatre i circ), les arts visuals, l'audiovisual i la música, així com per a les activitats multidisciplinàries dels àmbits esmentats.
A qui va dirigit
  • A empreses privades, ja siguin persones físiques o jurídiques, i les entitats privades sense ànim de lucre que no estiguin participades majoritàriament per administracions públiques. I a les agrupacions sense personalitat jurídica de les empreses o les entitats esmentades.

2. Subvencions a l’organització de premis i concursos per al desenvolupament de públics de cultura
Aquestes bases tenen per objecte la concessió de subvencions per al suport a l'organització de premis i concursos que fomentin tot un sector dels àmbits de les arts escèniques, les arts visuals, l'audiovisual, la música i els videojocs, que contribueixin al desenvolupament de públics per a la cultura.
A qui va dirigit
  • Les empreses privades, ja siguin persones físiques o jurídiques, i les entitats privades sense ànim de lucre, que duguin a terme la seva activitat en els àmbits que s'indiquen a l'objecte.
  • Les agrupacions sense personalitat jurídica de les empreses o entitats esmentades a l'apartat a).

3. Subvencions per a adquirir o implementar eines tecnològiques per a l'execució de plans de desenvolupament d'audiències a Catalunya
L'objecte d'aquesta línia de subvencions és per adquirir o implementar eines tecnològiques per a l'execució de plans de desenvolupament d'audiències a Catalunya que ajudin a conèixer i a fidelitzar els públics en relació amb els sectors de les arts escèniques (dansa, teatre i circ), les arts visuals, l'audiovisual, el llibre, la música, els videojocs i la cultura digital.
A qui va dirigit
  • A empreses privades, tant persones físiques com jurídiques, que duguin a terme la seva activitat en els àmbits que s'indiquen a l'objecte.
  • També poden ser beneficiàries de les subvencions les entitats privades sense ànim de lucre que representin un col·lectiu de professionals, empreses o entitats d'un sector cultural, o que es dediquin de forma continuada a la promoció, l'estudi i el foment de tot o part d'un àmbit o sector cultural dels que s'esmenten a l'objecte.

Aquests ajuts són de tramitació telemàtica obligatòria. Cal que eviteu navegar amb Internet Explorer versió 8 o inferior. Consulteu les condicions tècniques necessàries per fer els tràmits en línia a  Tràmits gencat

Tags: