Convocatòries | Arts escèniques

09-02-2022 fins al 08-03-2022

Convocatòria Art i desenvolupament sostenible 2022. Beques de mediació i investigació artística

Fins el 8 de març
09-02-2022 fins al 08-03-2022
Localització: Tramitació online
Data de publicació: 09-02-2022
A través d'intervencions de microurbanisme, art públic i processos participatius volem revertir patologies i carències cronificades de les nostres ciutats per tal de millorar-les i fer-les més sostenibles i eficients. Aquestes accions ens serveixen per a revaloritzar espais i realitzar projectes d’intervenció comunitària molt amplis, que dotin de valor al territori i reverteixin situacions de desigualtat.

Es busquen entre 6 i 8 propostes de Mediació i Recerca, al menys 4 en la modalitat de mediació i dues en la modalitat de Recerca, la convocatòria va dirigida a artistes, comissàries, investigadores o mediadores que treballin amb l’art i el desenvolupament sostenible (social, econòmic, ambiental i cultural). Es valorarà la intervenció, implicació de la comunitat i la cura de l’entorn.

Es reservaran entre 1 i 2 places per a artistes de fora de Catalunya o internacionals per treballar al costat de la comunitat de L’Hospitalet, s’oferiran beques en concepte de transport, allotjament o dietes.

Tags: