Agenda | Gestió cultural

26-01-2022 fins al 27-01-2022

PÚBLICA 22. Encuentros profesionales de Cultura

Presencial el 27 de gener al Círculo de Bellas Artes de Madrid y online els dies 26 i 27 de gener
26-01-2022 fins al 27-01-2022
Localització: Madrid
Data de publicació: 03-01-2022
Organitzada per Fundación Contemporánea des de 2011, PÚBLICA reuneix cada mes de gener a Madrid prop de mil professionals de la cultura de tot l'estat espanyol i també agents internacionals, al voltant d'un programa per a inspirar professionals i organitzacions culturals amb les idees i projectes més innovadors. L'objectiu de PÚBLICA és fomentar un major coneixement interprofessional, intercanviar experiències i descobrir noves vies de col·laboració entre el sector públic i privat, tant a nivell nacional com internacional.

¿Qué hay de nuevo?
PÚBLICA 22 se celebra els dies 26 i 27 de gener a Madrid.

Sota el lema QUÉ HAY DE NUEVO, torna a reunir professionals de la cultural per a imaginar conjuntament el futur del sector. Per analitzar per on hem passat i el que hem après. Per parlar de nous reptes, noves oportunitats, nous projectes i nous aliats.

Aquesta 12a edició vol ser la retrobada després de dos anys (PUBLICA 21 es va celebrar exclusivament online), així com vol posar en valor l'esforç per a recuperar una normalitat de treball, centrada en els projectes de futur. Per primer cop PÚBLICA 22 ofereix un format híbrid: Presencial el 27 de gener al Círculo de Bellas Artes de Madrid y online els dies 26 i 27 de gener.

La inscripció a PÚBLICA 22 és única i permet tant la participació presencial com online. Tot i que algunes activitats estan pensades per un dels dos formats, la majoria podrà seguir-se d'ambdues formes. A més, les activitats gravades podran revisar-se a posteriori per les persones inscrites des de la web de la trobada.

Les persones sòcies de l'APGCC tenen un 50% de descompte en les inscripcions a PÚBLICA 22.

Tags: