Actualitat | Polítiques culturals

Data de publicació: 24-11-2021

Oficina Next Generation EU

Accedeix als fons europeus per a la transformació digital i ecològica
Data de publicació: 24-11-2021
Tens un projecte de transformació digital d'alt impacte? T’agradaria assessorar-te sobre els nous fons europeus per avançar cap a una economia més verda? 

ACCIÓ posa al teu abast l’Oficina Next Generation EU, un servei que té per objectiu identificar i donar a conèixer les diferents convocatòries dels fons europeus i fomentar la participació d’empreses catalanes en projectes estratègics.

Després de la pandèmia, la Unió Europea vol reactivar l’economia amb projectes que activin el continent i que tinguin un alt component de transformació digital i de compromís ambiental a través d’uns fons excepcionals.

L’Oficina Next Generation EU et permetrà identificar les noves convocatòries del fons, rebre orientació i assessorament per millorar la teva estratègia per accedir als ajuts i suport en l’articulació de consorcis.

Si t'agradaria estar al dia de les convocatòries Next Generation o si estàs treballant en un projecte transformador, comparteix-lo amb nosaltres i t’assessorarem per fer els següents passos. Més informació

Tags: