Agenda | Museus i patrimoni

25-11-2021 fins al 25-11-2021

El CoNCA presenta l’Avaluació estratègica del Museu d’Història de Catalunya (2017-2020)

El dijous 25 de novembre a les 18 hores el CoNCA presenta al Museu d'Història de Catalunya les conclusions i recomanacions de l'avaluació estratègica de l'equipament.
25-11-2021 fins al 25-11-2021
Localització: Museu d'Història de Catalunya
Data de publicació: 22-11-2021
La presentació es podrà seguir en directe per streaming al canal de YouTube del CoNCA i anirà a càrrec de Vinyet Panyella, presidenta del Consell. Posteriorment se celebrarà un col·loqui amb el títol "Reptes de futur: museu, història i societat”, que comptarà amb la participació de Joan B. Culla i Clarà, professor titular d’Història Contemporània  de la Universitat Autònoma de Barcelona, Montserrat Duch i Plana, catedràtica d’Història Contemporània de la Universitat Rovira i Virgili, Queralt Solé i Barjau, professora agregada del Dept. d’Història i Arqueologia de la Universitat de Barcelona,  i Adrià Pujol i Cruells,  antropòleg i escriptor.

L'acte serà conduït pel periodiste i assagista Josep Playà i Maset.

Una de les funcions principals del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts és elaborar auditories dels equipaments de titularitat de l'Administració de la Generalitat i de les entitats culturals, públiques o privades, que li ho encomanin, amb l’objectiu d’assenyalar les possibilitats de millora


 

Tags: