Actualitat | APGCC

23-11-2021 fins al 23-11-2021

Obertes les inscripcions per la Jornada XOC 2021

Enguany el XOC serà el 23 de novembre a Barcelona, i hi ha prevista una activitat prèvia el 17 de novembre a l'Empordà
23-11-2021 fins al 23-11-2021
Localització: Nau Bostik de Barcelona
Data de publicació: 28-10-2021
Enguany el XOC torna al seu format presencial, després de l'edició en línia de 2020, forçada per la situació sanitària. A la jornada d'enguany parlarem d'innovació, de cultura de base, de ruralitat, de noves formes de gestió cultural, de digitalització i de molt més.

La jornada tindrà lloc dimarts 23 de novembre de 9 a 16.30 h a la Nau Bostik de Barcelona. L'edició d'enguany, però, incorpora a la programació una taula rodona prèvia, per parlar sobre cultura transversal des de la ruralitat, i que tindrà lloc dimecres 17 de novembre a la Nau Côclea, a Camallera (Alt Empordà), i que en aquest cas serà d'assistència gratuïta.

Les inscripcions per a totes dues activitats ja s'han obert, i hi ha una promoció d'inscripció amb descompte fins l'11 de novembre. Les persones associades a les següents organitzacions tenen descompte en la inscripció al XOC: AADPCAPCCAPdCTTPAPICAMJMAcadèmia Catalana de la MúsicaPlataforma d'arts de CarrerXÀFECAMC. Demana el codi per accedir al descompte a la teva associació.

El XOC és una trobada de professionals de la gestió cultural per a treballar, crear i imaginar el sector des d’una perspectiva compartida. Des de 2001 l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural organitza un Simposi sobre la professió que des de 2015 pren forma com a XOC (Xarxa, Oberta i Comunitat). Des de 2019 es canvia el format converint-la en una jornada disruptiva i participativa on a través de la intel.ligència col·lectiva es reflexiona, s'aprén i es comparteix sobre noves tendències en gestió cultural. És una jornada pensada i comissariada per la Comissió de Desenvolupament de l’APGCC.

Tags: