MICROXOC 2
Gestió i accessibilitat cultural: innovem des del territori
Detall Jornades Culturals
Data d'inici 20/11/2024 | Inscripció Oberta | Places Disponibles
Descripció

El dimecres 20 de novembre de 18 h a 21 h al Palau Güell tindrà lloc la segona edició del MICROXOC on aprofundirem sobre un dret cultural bàsic que abraça múltiples reptes amb l'oportunitat de repensar models de gestió cultural inclusius i plurals: parlarem sobre l'accés a la cultura des del territori sense oblidar tractar les barreres socials, generacionals, físiques, econòmiques o funcionals. Ho farem de la mà de tres projectes tant diferents com necessaris: Col·lectiu Cultura amb Xènia Gaya, LAVIRAL amb Clara Saperas, i Apropa Cultura amb Clàudia Torner. Obrint la sessió comptarem amb la presència del músic, productor i investigador cultural Daniel Granados.


Pel que fa a l’espai de networking de l’activitat, s’obrirà amb una visita guiada al Palau Güell, que donarà pas al Cercle de sinergies orientat al foment de l'intercanvi d'idees i suport mutu entre els participants. En aquesta dinàmica, a càrrec de Sara Marata, cada persona comparteix una necessitat o repte, mentre els altres ofereixen solucions, recursos o contactes per ajudar a resoldre-les. 


Programa


17.45 h Obertura de portes i acreditació

18 h - 18.30 h Xerrada inaugural a càrrec de Daniel Granados

18.30 h - 19.15 h Taula rodona amb Xènia Gaya (Col·lectiu Cultura), Clara Saperas (Tramoia Produccions Culturals) i Clàudia Torner (Apropa Cultura), i moderada per Oriol Puig Taulé.

19.15 - 20 h Visita guiada al Palau Güell

20 h - 20.45 h Dinàmica Cercle de sinergies a càrrec de Sara Marata.

21 h Finalització de l’activitat


Consulta tota la informació sobre el programa i els ponents en aquest enllaç.


El XOC és una trobada de professionals de la gestió cultural per a treballar, crear i imaginar el sector des d’una perspectiva compartida. Des de 2001 l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural organitza un Simposi sobre la professió que des de 2015 pren forma com a XOC (Xarxa Oberta i Comunitat). Des de 2019 es canvia el format convertint-lo en una jornada diferent, disruptiva i participativa, on s’aprèn i es comparteixen les últimes tendències en gestió cultural. Aquest any 2024 el XOC es transforma per donar pas als MICROXOCS, trobades professionals de menor durada, però celebrades amb major assiduïtat, que l’APGCC impulsa en diversos moments de l’any dins de la seva programació d’activitats.


Preu inscripció:


General: 25 €
Persones sòcies: 10 €


Reserva la data, t'hi esperem!

Imatges
Preguntes Freqüents
Quan rebré l'enllaç per a connectar-me a la formació online?

Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió. Normalment, s'envia entre 6 i 24 h abans de l'inici de la formació.

Amb quina plataforma s'imparteixen les formacions online?

Les activitats online normalment s'imparteixen de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. En cas que no sigui aquesta aplicació, s'especificarà la plataforma a la informació del curs.

Necessito instal·lar-me alguna aplicació per a connectar-me?

En cas que l'aplicació s'imparteixi amb Google Met, no cal instal·lar-te res si et connectes a través de l'ordinador. T'enviarem un enllaç per correu electrònic i només t'hi has de connectar. Només en cas que et connectis a través del mòbil t'hauràs d'instal·lar l'aplicació de Google Meet o GMail prèviament.

Necessito càmera i micròfon per a fer les formacions online?

Per a les formacions online recomanem sempre disposar de càmera i micròfon per a connectar-se a les sessions. Tot i que no és obligatori, és més fàcil per a la persona que imparteix la formació empatitzar i connectar amb les cares que amb una pantalla negra. El micròfon acostuma a estar mutejat i només caldrà que l'obris per a intervenir.

Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.

On es fan les formacions presencials?

Habitualment les activitats presencials es realitzen a Barcelona, al CERC (Centre d'Estudis i Recursos Culturals), al carrer Montalegre 7. Si no es realitza en aquest espai s'indicarà a on al cos de la descripció

Quan rebré l'enllaç per fer la formació online?

La informació pràctica de cada formació, inclòs l'enllaç de connexió de les formacions onlines, s'envia el dia abans de l'inici del curs