Jornada Cultura digital. Oportunitats en un nou escenari
Presencial. Dimarts 13 de desembre, de 10 a 14 h al CERC (Barcelona)
Detall Jornades Culturals
Data d'inici 13/12/2022 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció
El Centre d’Estudis i Recursos Culturals (CERC), en col·laboració amb l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural (APGCC), organitzen una jornada per explorar les possibilitats de la cultura digital en la cultura.

Arran de la publicació de l'estudi Impuls d’una estratègia de cultura digital als municipis, elaborat per Marc Hernández Güell, el CERC i l’APGCC volen apropar la realitat sobre cultura digital als ajuntaments que volen repensar la dimensió digital de les seves accions culturals.

La trobada inclourà la presentació del treball, a més de diferents xerrades i debats que tenen com a objectiu oferir diferents recursos per a la transformació de la cultura en termes digitals, així com generar un espai d’aprenentatge i discussió sobre el tema.

Dimarts 13 de desembre de 2022
de 10 a 14.30 h 
Al CERC (C. Montalegre 7, Barcelona)

  • De 10 a 10.15 h. Presentació i benvinguda
  • De 10.15 a 11 h. La cultura digital: reptes i oportunitats, a càrrec d’Antònia Folguera (45’) 
  • D’11 a 11.30 h. Presentació del treball Impuls d’una estratègia de cultura digital als municipis, a càrrec de Marc Hernández i Marga Julià
  • D'11.30 a 12 h. Pausa cafè
  • De 12 a 12.45 h. Blockchain – NFT’s i el Metavers: Nous espais i eines de programació cultural com funcionen i utilitats, a càrrec de Quirze Salomó (45’)
  • De 12.45 a 13.30 h Coneixem i explorem el CatVers un nou territori d’acció i programació culturals; de la festa major al pessebre de Nadal a càrrec equip del CBCat (45’)
  • De 13.30 a 14 h. Debat Final
Coneixement
No es requereixen coneixements previs per assistir a aquesta jornada.
Badges i certificacions
Les persones assistents podran sol·licitar un certificat d'assistència on s'especifiqui la data, durada i títol de la Jornada.
Preguntes Freqüents
Quan rebré l'enllaç per a connectar-me a la formació online?

Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió. Normalment, s'envia entre 6 i 24 h abans de l'inici de la formació.

Amb quina plataforma s'imparteixen les formacions online?

Les activitats online normalment s'imparteixen de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. En cas que no sigui aquesta aplicació, s'especificarà la plataforma a la informació del curs.

Necessito instal·lar-me alguna aplicació per a connectar-me?

En cas que l'aplicació s'imparteixi amb Google Met, no cal instal·lar-te res si et connectes a través de l'ordinador. T'enviarem un enllaç per correu electrònic i només t'hi has de connectar. Només en cas que et connectis a través del mòbil t'hauràs d'instal·lar l'aplicació de Google Meet o GMail prèviament.

Necessito càmera i micròfon per a fer les formacions online?

Per a les formacions online recomanem sempre disposar de càmera i micròfon per a connectar-se a les sessions. Tot i que no és obligatori, és més fàcil per a la persona que imparteix la formació empatitzar i connectar amb les cares que amb una pantalla negra. El micròfon acostuma a estar mutejat i només caldrà que l'obris per a intervenir.

Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.

On es fan les formacions presencials?

Habitualment les activitats presencials es realitzen a Barcelona, al CERC (Centre d'Estudis i Recursos Culturals), al carrer Montalegre 7. Si no es realitza en aquest espai s'indicarà a on al cos de la descripció

Quan rebré l'enllaç per fer la formació online?

La informació pràctica de cada formació, inclòs l'enllaç de connexió de les formacions onlines, s'envia el dia abans de l'inici del curs