Jornada XOC 2022
Jornada professional presencial, sobre Gestió Cultural
Detall Jornades Culturals
Data d'inici 12/11/2022 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció
Aquesta activitat queda anul·lada per manca de parcicipació.


Enguany el XOC es mou, i tindrà lloc dissabte 12 de novembre, de 9 a 16 h, a Cardedeu, a les Sales Polivalents Tèxtil Rase.

El XOC és una trobada de professionals de la gestió cultural per a treballar, crear i imaginar el sector des d’una perspectiva compartida. Des de 2001 l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural organitza un Simposi sobre la professió que el 2015 pren forma com a XOC (Xarxa, Oberta i Comunitat). Des de 2019 es canvia el format convertint-lo en una jornada disruptiva i participativa on a través de la intel·ligència col·lectiva es reflexiona, s’aprèn i es comparteix sobre noves tendències en gestió cultural.

Aquest any el XOC surt de Barcelona per tal d’acostar-se a les realitats culturals d’arreu del territori. A més, aquesta edició és més ‘Xarxa Oberta i Comunitat’ que mai, ja que les trobades on tu tries de què parlem i on participa tothom són les protagonistes.


PREU D'INSCRIPCIÓ:
  • General: 20 €
  • Persones sòcies: 10 €
  • Associacions amb conveni*: 15 €

IMPORTANT:
És imprescindible que en el formulari d'inscripció indiquis si et quedaràs o no a dinar. Pensa que el fet que confirmis el dinar i després no et quedis generarà una despesa extra i un malbaratament alimentari, així que pensa d'avisar-nos si poses que sí i finalment no pots quedar-t'hi. 


*Les persones associades a les següents organitzacions tenen descompte en la inscripció al XOC: AADPC, APCC, APdC, TTP, APIC, AMJM, Acadèmia Catalana de la Música, Plataforma d'arts de Carrer, XÀFEC, AMC. A més de les persones que formin part del Cens Cultural de Cardedeu. Demana el codi per accedir al descompte a la teva associació.
Preguntes Freqüents
Quan rebré l'enllaç per a connectar-me a la formació online?

Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió. Normalment, s'envia entre 6 i 24 h abans de l'inici de la formació.

Amb quina plataforma s'imparteixen les formacions online?

Les activitats online normalment s'imparteixen de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. En cas que no sigui aquesta aplicació, s'especificarà la plataforma a la informació del curs.

Necessito instal·lar-me alguna aplicació per a connectar-me?

En cas que l'aplicació s'imparteixi amb Google Met, no cal instal·lar-te res si et connectes a través de l'ordinador. T'enviarem un enllaç per correu electrònic i només t'hi has de connectar. Només en cas que et connectis a través del mòbil t'hauràs d'instal·lar l'aplicació de Google Meet o GMail prèviament.

Necessito càmera i micròfon per a fer les formacions online?

Per a les formacions online recomanem sempre disposar de càmera i micròfon per a connectar-se a les sessions. Tot i que no és obligatori, és més fàcil per a la persona que imparteix la formació empatitzar i connectar amb les cares que amb una pantalla negra. El micròfon acostuma a estar mutejat i només caldrà que l'obris per a intervenir.

Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.

On es fan les formacions presencials?

Habitualment les activitats presencials es realitzen a Barcelona, al CERC (Centre d'Estudis i Recursos Culturals), al carrer Montalegre 7. Si no es realitza en aquest espai s'indicarà a on al cos de la descripció

Quan rebré l'enllaç per fer la formació online?

La informació pràctica de cada formació, inclòs l'enllaç de connexió de les formacions onlines, s'envia el dia abans de l'inici del curs