Construcció d'indicadors i metodologies d'avaluació
Segona part del curs d’avaluació de projectes
Detall Formació
Begoña Arretxe Irigoyen | Data d'inici 29/11/2022 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció

Formació presencial.


L'avaluació de projectes és un requisit de rigorositat i compromís de tota iniciativa cultural. L'avaluació ens obliga a aturar-nos i generar la reflexió i els aprenentatges necessaris que permeten reconèixer, valorar i potenciar aquells aspectes del projecte que funcionen bé i detectar aquells aspectes millorables en un procés d'aprenentatge continu dels equips que els desenvolupen amb la població, artistes i altres actors involucrats.


Tant el primer curs introductori com el segon de profundització, combinarà aspectes teòrics i pràctics sobre l'avaluació de projectes, la construcció d'indicadors i les eines necessàries per a la seva aplicació en diferents contextos i tipus de projectes.


Programa

  • Diagnòstic i construcció de línea base
  • Definició d'objectius i creació d'indicadors de procés, resultats i impacte
  • Eínes per la relació d'indicadors i procesos de reflexió i valoració.
  • Metodologies d'avaluació
  • Casos práctics

Coneixement
No es requereixen coneixements previs per accedir a aquest curs.
Badges i certificacions
Aquesta formació és presencial.
Les persones que assisteixin al curs, si ho demanen, rebran un certificat d'assistència del mateix, on s'indicarà la data i la durada de la formació.
Participen
Begoña Arretxe Irigoyen
Begoña Arretxe Irigoyen és consultora, formadora i avaluadora independent des de l'any 2014 i ha acompanyat en la planificació, avaluació i / o procuració de fons a nombroses organitzacions culturals i de drets humans com l'Ateneu Popular 9 barris, la Cooperativa Etcèteres, la Comunitat Bolívia lliure de Violència o la Xarxa de Llocs de Memòria Llatinoamericans i caribenys; ha estat coordinadora de l'Àrea de Projectes Especials de la Direcció General de Vinculació de la Universitat Veracruzana (Xalapa, Mèxic), Coordinadora d'l'Àrea de Planejament, Monitorització, Avaluació i Procuració de Fons de el Centre de Drets Humans Fray Bartolomé de les Cases (Chiapas, Mèxic) i coordinadora de el Departament de Projectes Socioculturals de Trànsit Projectes SL. Com a docent ha donat classes durant 16 anys en el Màster en Gestió d'Empreses Culturals de la Universitat de Barcelona i diferents cursos de Disseny, planificació, gestió i avaluació de projectes culturals en diferents ciutats d'Espanya, Colòmbia, Perú, Bolívia i Mèxic.
Preguntes Freqüents
Quan rebré l'enllaç per a connectar-me a la formació online?

Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió. Normalment, s'envia entre 6 i 24 h abans de l'inici de la formació.

Amb quina plataforma s'imparteixen les formacions online?

Les activitats online normalment s'imparteixen de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. En cas que no sigui aquesta aplicació, s'especificarà la plataforma a la informació del curs.

Necessito instal·lar-me alguna aplicació per a connectar-me?

En cas que l'aplicació s'imparteixi amb Google Met, no cal instal·lar-te res si et connectes a través de l'ordinador. T'enviarem un enllaç per correu electrònic i només t'hi has de connectar. Només en cas que et connectis a través del mòbil t'hauràs d'instal·lar l'aplicació de Google Meet o GMail prèviament.

Necessito càmera i micròfon per a fer les formacions online?

Per a les formacions online recomanem sempre disposar de càmera i micròfon per a connectar-se a les sessions. Tot i que no és obligatori, és més fàcil per a la persona que imparteix la formació empatitzar i connectar amb les cares que amb una pantalla negra. El micròfon acostuma a estar mutejat i només caldrà que l'obris per a intervenir.

Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.

On es fan les formacions presencials?

Habitualment les activitats presencials es realitzen a Barcelona, al CERC (Centre d'Estudis i Recursos Culturals), al carrer Montalegre 7. Si no es realitza en aquest espai s'indicarà a on al cos de la descripció

Quan rebré l'enllaç per fer la formació online?

La informació pràctica de cada formació, inclòs l'enllaç de connexió de les formacions onlines, s'envia el dia abans de l'inici del curs