Eines de gestió de projectes
Formació online. Trello, Asana i Slack
Detall Formació
Ferrer Brotons | Data d'inici 09/05/2022 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció
Vols aprendre a treballar amb les eines de gestió de projectes més populars del mercat? Asana i Trello són dos dels gestors de projectes que més es fan servir avui en dia perquè estan molt ben dissenyats, tant les aplicacions web com les apps pel mòbil, i disposen d’una versió gratuïta que serà la que farem servir en aquest taller. I per ajudar-nos a millorar la comunicació i col·laboració amb el nostre equip també aprendrem a fer servir Slack, el programari on es produeix el dia a dia dels projectes.

Temari
1. Explicació del funcionament del taller i els diferents projectes existents.
2. Creació dels equips en funció del projecte en el que volen participar, alta a Slack i creació dels canals.
 • Definició col·lectiva del projecte a desenvolupar mitjançant l’Slack.
 • Generació i compartició del document resum del projecte a través d’Slack.
 • Assignació dels rols dins l’equip del projecte.
3. Com planificar un projecte amb Trello:
 • Donar-se d’alta a la plataforma i crear un equip.
 • Com treballar amb Trello: els taulells, les llistes i les targetes.
 • Com disposar de tota la informació necessària del projecte: les funcionalitats de Trello.
 • Com fer el seguiment de les tasques o els projectes amb Trello.
4. Com planificar un projecte amb Asana i fer el seguiment:
 • Els espais de treball i les organitzacions en Asana. Creem els equips.
 • Com planificar un projecte: crear un projecte i les seves tasques.
 • Com integrar Slack i Asana.
 • Com fer el seguiment dels projectes: funcionalitats existents. Bones pràctiques.
Coneixement
No es requereixen coneixements previs
Badges i certificacions
Les persones assistents a la formació podran demanar un certificat d'assistència on hi constin les dates i la durada del curs. Les persones que no hi assisteixin no podran sol·licitar aquest certificat.
Participen
Alejandra Ferrer Brotons
Professora de màrqueting i creació web, al capdavant de Magma3interactiva des del 2006, una microempresa dedicada al desenvolupament web i a la formació en noves tecnologies en les àrees de disseny, multimèdia, creació web, Internet i empresa, màrqueting... Treballen per a Barcelona Activa des de l’any 1998. Ha impartit formació presencial i virtual a universitats, col·legis professionals, diversos departaments de la Generalitat de Catalunya, entitats municipals i consorcis, així com a empreses del sector de la comunicació (modalitat in company).
Imatges
Preguntes Freqüents
Quan rebré l'enllaç per a connectar-me a la formació online?

Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió. Normalment, s'envia entre 6 i 24 h abans de l'inici de la formació.

Amb quina plataforma s'imparteixen les formacions online?

Les activitats online normalment s'imparteixen de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. En cas que no sigui aquesta aplicació, s'especificarà la plataforma a la informació del curs.

Necessito instal·lar-me alguna aplicació per a connectar-me?

En cas que l'aplicació s'imparteixi amb Google Met, no cal instal·lar-te res si et connectes a través de l'ordinador. T'enviarem un enllaç per correu electrònic i només t'hi has de connectar. Només en cas que et connectis a través del mòbil t'hauràs d'instal·lar l'aplicació de Google Meet o GMail prèviament.

Necessito càmera i micròfon per a fer les formacions online?

Per a les formacions online recomanem sempre disposar de càmera i micròfon per a connectar-se a les sessions. Tot i que no és obligatori, és més fàcil per a la persona que imparteix la formació empatitzar i connectar amb les cares que amb una pantalla negra. El micròfon acostuma a estar mutejat i només caldrà que l'obris per a intervenir.

Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.

On es fan les formacions presencials?

Habitualment les activitats presencials es realitzen a Barcelona, al CERC (Centre d'Estudis i Recursos Culturals), al carrer Montalegre 7. Si no es realitza en aquest espai s'indicarà a on al cos de la descripció

Quan rebré l'enllaç per fer la formació online?

La informació pràctica de cada formació, inclòs l'enllaç de connexió de les formacions onlines, s'envia el dia abans de l'inici del curs