Xarxes socials DIY 2022
Formació presencial
Detall Formació
Mora | Data d'inici 08/06/2022 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció
Plantegem una sessió formativa dirigida a professionals de la cultura, que treballen a entitats i empreses de mida reduïda, que practiquen el Do It Yourself en l’àmbit de la comunicació digital. La formació ofereix un marc conceptual teòric i eines per tal de poder desenvolupar aquesta tasca amb una estratègia clara i reflexionada.

Programa
 1. Bloc formatiu teòric bloc formatiu teòric
 2. Treball en grup exercici pràctic
 3. Posada en comú i torn obert de preguntes per expressar dubtes o aclarir qüestions

Continguts de la sessió
 1. L’impacte de la tecnologia digital en la cultura.
 2. L’estratègia digital: què és i per a què serveix?
 3. L’estratègia digital pas a pas: creació de comunitats
 4. Eines de comunicació digital: 
 • Web i dispositius mòbils
 • E-mail màrqueting
 • Publicitat
 • Xarxes socials
Coneixement
Aquest curs està dirigit a qualsevol professional, no cal tenir coneixements previs.
Badges i certificacions
Les persones assistents a la formació podran demanar un certificat d'assistència on hi constin les dates i la durada del curs.
Participen
Mireia Mora
Comunicadora cultural i educadora social, s'incorpora al món cultural sempre vinculada a les arts en viu i la comunicació. Ha cursat el màster oficial en Gestión Cultural i el postgrau en Polítiques de Joventut, ambdues formacions a la Universitat de Barcelona. Després de deu anys treballant en projectes d'animació sociocultural, emprèn una nova trajectòria professional on s'ocupa de la producció executiva del mercat internacional d'arts escèniques Come&See i, posteriorment, treballa en diferents espais escènics i companyies com ara el Teatre Akadèmia, el Teatre Victòria i la Companyia Dagoll Dagom. Quan té alguna cosa a dir escriu al Crític i, si no, fa tweets.
Sandra Tello Grau
Periodista i gestora cultural. Graduada en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra i màster en Gestió Cultural per la Universitat Oberta de Catalunya. Ha treballat a Enderrock com a coordinadora de la revista en paper, dels continguts digitals i presentant el programa Enderrock TV al Punt Avui TV. També ha col·laborat en programes de ràdio a RNE 4, Ràdio Badalona i al portal digital de cultura El Temps de les Arts. El camp de la comunicació i la gestió cultural ha treballat a l’Associació de Promotors Musicals, l’Associació A Bao A Qu i ha col·laborat a l’Associació Cultural Casa Orlandai. Co-autora de El llibre blau de Blaumut (Columna, 2016).
Preguntes Freqüents
Quan rebré l'enllaç per a connectar-me a la formació online?

Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió. Normalment, s'envia entre 6 i 24 h abans de l'inici de la formació.

Amb quina plataforma s'imparteixen les formacions online?

Les activitats online normalment s'imparteixen de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. En cas que no sigui aquesta aplicació, s'especificarà la plataforma a la informació del curs.

Necessito instal·lar-me alguna aplicació per a connectar-me?

En cas que l'aplicació s'imparteixi amb Google Met, no cal instal·lar-te res si et connectes a través de l'ordinador. T'enviarem un enllaç per correu electrònic i només t'hi has de connectar. Només en cas que et connectis a través del mòbil t'hauràs d'instal·lar l'aplicació de Google Meet o GMail prèviament.

Necessito càmera i micròfon per a fer les formacions online?

Per a les formacions online recomanem sempre disposar de càmera i micròfon per a connectar-se a les sessions. Tot i que no és obligatori, és més fàcil per a la persona que imparteix la formació empatitzar i connectar amb les cares que amb una pantalla negra. El micròfon acostuma a estar mutejat i només caldrà que l'obris per a intervenir.

Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.

On es fan les formacions presencials?

Habitualment les activitats presencials es realitzen a Barcelona, al CERC (Centre d'Estudis i Recursos Culturals), al carrer Montalegre 7. Si no es realitza en aquest espai s'indicarà a on al cos de la descripció

Quan rebré l'enllaç per fer la formació online?

La informació pràctica de cada formació, inclòs l'enllaç de connexió de les formacions onlines, s'envia el dia abans de l'inici del curs