Jornada XOC 2021
#CulturaenXOC
Detall Jornades Culturals
Data d'inici 23/11/2021 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció
Enguany el XOC torna al seu format presencial, i tindrà lloc el proper 23 de novembre de 9 a 16.30 h a la Nau Bostik de Barcelona.

PREUS D'INSCRIPCIÓ. Promoció, inscriu-te abans de l'11 de novembre:
  • General: 25€
  • Persones sòcies: 15€
  • Associacions amb conveni*: 20€

PREUS D'INSCRIPCIÓ. A partir del 12 de novembre:
  • General: 30€
  • Persones sòcies: 20€
  • Associacions amb conveni*: 25€

IMPORTANT:
  • És imprescindible que en el formulari d'inscripció posis amb qui voldràs fer l'activitat 'Un XOC amb...', cal triar entre la llista de professionals que hi seran o bé indicar si és que no faràs aquesta activitat. Pots consulta les trajectòries i ocupacions dels professionals entre els quals pots triar a www.culturaenxoc.org.
  • El dinar està inclòs en el preu de la jornada, però cal indicar també si et quedaràs a dinar o no al formulari d'inscripció. L'organització no garanteix poder oferir dinar a les persones que no ho hagin sol·licitat en el moment d'inscripció. 

El XOC és una trobada de professionals de la gestió cultural per a treballar, crear i imaginar el sector des d’una perspectiva compartida. Des de 2001 l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural organitza un Simposi sobre la professió que des de 2015 pren forma com a XOC (Xarxa, Oberta i Comunitat). Des de 2019 es canvia el format converint-la en una jornada disruptiva i participativa on a través de la intel.ligència col·lectiva es reflexiona, s'aprén i es comparteix sobre noves tendències en gestió cultural. És una jornada pensada i comissariada per la Comissió de Desenvolupament de l’APGCC.


*Les persones associades a les següents organitzacions tenen descompte en la inscripció al XOC: AADPC, APCC, APdC, TTP, APIC, AMJM, Acadèmia Catalana de la Música, Plataforma d'arts de Carrer, XÀFEC, AMC. Demana el codi per accedir al descompte a la teva associació.
Imatges
Preguntes Freqüents
Quan rebré l'enllaç per a connectar-me a la formació online?

Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió. Normalment, s'envia entre 6 i 24 h abans de l'inici de la formació.

Amb quina plataforma s'imparteixen les formacions online?

Les activitats online normalment s'imparteixen de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. En cas que no sigui aquesta aplicació, s'especificarà la plataforma a la informació del curs.

Necessito instal·lar-me alguna aplicació per a connectar-me?

En cas que l'aplicació s'imparteixi amb Google Met, no cal instal·lar-te res si et connectes a través de l'ordinador. T'enviarem un enllaç per correu electrònic i només t'hi has de connectar. Només en cas que et connectis a través del mòbil t'hauràs d'instal·lar l'aplicació de Google Meet o GMail prèviament.

Necessito càmera i micròfon per a fer les formacions online?

Per a les formacions online recomanem sempre disposar de càmera i micròfon per a connectar-se a les sessions. Tot i que no és obligatori, és més fàcil per a la persona que imparteix la formació empatitzar i connectar amb les cares que amb una pantalla negra. El micròfon acostuma a estar mutejat i només caldrà que l'obris per a intervenir.

Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.

On es fan les formacions presencials?

Habitualment les activitats presencials es realitzen a Barcelona, al CERC (Centre d'Estudis i Recursos Culturals), al carrer Montalegre 7. Si no es realitza en aquest espai s'indicarà a on al cos de la descripció

Quan rebré l'enllaç per fer la formació online?

La informació pràctica de cada formació, inclòs l'enllaç de connexió de les formacions onlines, s'envia el dia abans de l'inici del curs