Pla d’igualtat a les organitzacions
Formació online
Detall Formació
Raquel León | Data d'inici 08/11/2021 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció
Us plantegem una formació en streaming que faciliti la informació sobre el procés i elements necessaris per elaborar un pla d’igualtat per a les organitzacions. 

Aquesta formació té una durada de 4h, en dos sessions online.

La formació es planteja com una proposta en la que les persones participants adquireixen informació suficient en tot els elements i processos necessaris per a dissenyar e implementar un pla d’igualtat. 

Detall dels continguts:
  • De què parlem quan parlem de gènere? I de sexe? I d‘igualtat? Estereotips i rols? I què passa en el món laboral? bretxa salarial, segregació, sostre de vidre ....
  • La igualtat real i la igualtat formal: La interseccionalitat
  • Marc Normatiu . Mesures urgents :Decret 2019 i 2020. Les grans novetats:
  • Accés a la informació- transparència retributiva.
  • Valoració de llocs de treball.
  • Registre retributiu vs. Auditoria retributiva.
  • Negociació col·lectiva
  • Els Plans d ‘igualtat: objectius, àmbits d‘actuació fases del procés.
  • La comissió d’igualtat: definició i funcions
  • Estructura i continguts del Pla
  • Documentació d’interès
Coneixement
Aquest curs està dirigit a qualsevol professional, no cal tenir coneixements previs.
Badges i certificacions
Les persones assistents a la formació podran demanar un certificat d'assistència on hi constin les dates i la durada del curs. Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.
Participen
Raquel León
Executive Coach per l’Escola Europea de Coaching (EEC) amb l’aprovació de ACSTH por ICF. De formació mestra, especialitzada en pedagogia terapèutica. Especialista en la direcció de projectes de caràcter social i educatiu. Amb una llarga trajectòria professional en formació docent, en cooperació i en educació pel desenvolupament. Fundadora del projecte TIC internacional connectant mons d’Intermón Oxfam, i del banc de recursos i experiències educatives online Kaidara. Especialista en la gestió, direcció, formació i lideratge d’equips multiculturals de voluntariat i de professorat. Directora de Plans de Formació, i com a ponent en diversos seminaris i conferències a nivell autonòmic, estatal i internacional. Amb una llarga experiència en la facilitació i dinamització de processos participatius i d’apoderament en col·lectius diversos. Formació i experiència com a coach d’equips i de grups. Com a sòcia fundadora de Barabara ha realitzat diferents formacions per l’administració pública, per entitats del tercer sector i per empreses privades, en implementació d’avaluació i diagnòstic competencial i organitzacional. Així mateix és la responsable de continguts dels tallers sobre gènere i apoderament
Preguntes Freqüents
Quan rebré l'enllaç per a connectar-me a la formació online?

Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió. Normalment, s'envia entre 6 i 24 h abans de l'inici de la formació.

Amb quina plataforma s'imparteixen les formacions online?

Les activitats online normalment s'imparteixen de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. En cas que no sigui aquesta aplicació, s'especificarà la plataforma a la informació del curs.

Necessito instal·lar-me alguna aplicació per a connectar-me?

En cas que l'aplicació s'imparteixi amb Google Met, no cal instal·lar-te res si et connectes a través de l'ordinador. T'enviarem un enllaç per correu electrònic i només t'hi has de connectar. Només en cas que et connectis a través del mòbil t'hauràs d'instal·lar l'aplicació de Google Meet o GMail prèviament.

Necessito càmera i micròfon per a fer les formacions online?

Per a les formacions online recomanem sempre disposar de càmera i micròfon per a connectar-se a les sessions. Tot i que no és obligatori, és més fàcil per a la persona que imparteix la formació empatitzar i connectar amb les cares que amb una pantalla negra. El micròfon acostuma a estar mutejat i només caldrà que l'obris per a intervenir.

Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.

On es fan les formacions presencials?

Habitualment les activitats presencials es realitzen a Barcelona, al CERC (Centre d'Estudis i Recursos Culturals), al carrer Montalegre 7. Si no es realitza en aquest espai s'indicarà a on al cos de la descripció

Quan rebré l'enllaç per fer la formació online?

La informació pràctica de cada formació, inclòs l'enllaç de connexió de les formacions onlines, s'envia el dia abans de l'inici del curs