Dinàmiques participatives per la gestió d’equips
Formació presencial
Detall Cursos i tallers
Asensio | Data d'inici 04/11/2021 | Inscripció Oberta | Sense places disponibles
Descripció
Vols generar trobades professionals més participatives, creatives i transformadores? Aquest taller pràctic planteja diferents dinàmiques que es poden aplicar fàcilment amb els equips i/o grups de treball, i transportar a assemblees i altres trobades de caire social i comunitari. Et pot ser útil si necessites facilitar sessions d'aprenentatge, cohesió i vincles entre el grup, motivació, generació d'idees i de respostes creatives, avaluació de procés, un pla d'acció i un tancament efectiu i afectiu. 

Metodologia
L'estil multidisciplinari de la formadora és una combinació de l'antropologia i ecologia emocional dels grups i les arts aplicades per el canvi social. Treballarem principalment amb eines de l’educació no formal, humanista i crítica: dinàmiques participatives i vivencials que permetin un procés d’aprenentatge significatiu, afavorint espais pel diàleg, la reflexió i l’intercanvi. 

Programa del curs
  • Benvinguda i presentacions
  • Què ens fa falta? (interessos, necessitats, expectatives)
  • Dinàmiques per trencar el gel
  • Dinàmiques per energizar i enfocar
  • Dinàmiques per potenciar la creativitat
  • Dinàmiques de reflexió i avaluació
  • Com sortir d'una reunió amb un pla d'acció 
  • Dinàmiques de tancament
  • Tancament i avaluació del curs
Coneixement
Aquest curs està dirigit a qualsevol professional, no cal tenir coneixements previs.
Badges i certificacions
Les persones assistents a la formació podran demanar un certificat d'assistència on hi constin les dates i la durada del curs.
Participen
Mireia Asensio
Llicenciada en Antropologia Social (The University of Manchester), Màster en Gestió de l’Aprenentatge (Lancaster University) i Màster en Arts Escèniques Aplicades (The University of London) al context social, educatiu i de la salut. Consultora, assessora i formadora en l'acompanyament d’equips i grups de treball, creació d’espais de benestar emocional i cures, facilito processos d’avaluació qualitativa, aprenentatge significatiu, dinamització i participació de grups. Docent en avaluació i gestió de projectes i equips i tutora en el Postgrau d'Arts Escèniques per l'Acció Social a l'Institut del Teatre de Barcelona. Directora pedagoga de DiArt, entitat dedicada al creixement personal i professional a través de les arts i Co-Fundadora d’Artec20 projectes d’arts escèniques i creativitat visual. És membre de l’Institut Bondat en Acció de la Fundació Ecologia Emocional, observadora i coordinadora de l’equip cultura i arts aplicades. Ha col·laborat amb diversos grups internacionals i ha transitat per diferents sectors com la Conselleria d’Educació del Govern Balear, universitats al Regne Unit i Europa com a investigadora i avaluadora i com a experta en avaluació de projectes Sòcrates per la Comissió Europea. Ha viscut a Barcelona, Aberdeen, Manchester, Glasgow, Mallorca i actualment visc a Catalunya. www.relationalart.info www.artec20.org @mireiarelart
Preguntes Freqüents
Quan rebré l'enllaç per a connectar-me a la formació online?

Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió. Normalment s'envia entre 6 i 24h abans de l'inici de la formació.

Amb quina plataforma s'imparteixen les formacions online?

Les activitats online normalment s'imparteixen de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. En cas que no sigui aquesta aplicació, s'especificarà la plataforma a la informació del curs.

Necessito instal·lar-me alguna aplicació per a connectar-me?

En cas que l'aplicació s'imparteixi amb Google Met, no cal instal·lar-te res si et connectes a través de l'ordinador. T'enviarem un enllaç per correu electrònic i només t'hi has de connectar. Només en cas que et connectis a través del mòbil t'hauràs d'instal·lar l'aplicació de Google Meet o GMail prèviament.

Necessito càmera i micròfon per a fer les formacions online?

Per a les formacions online recomanem sempre disposar de càmera i micròfon per a connectar-se a les sessions. Tot i que no és obligatori, és més fàcil per a la persona que imparteix la formació empatitzar i connectar amb les cares que amb una pantalla negra. El micròfon acostuma a estar mutejat i només caldrà que l'obris per a intervenir.

Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.