Estratègies de patrocini
Formació online
Detall Formació
Xènia Gaya | Data d'inici 04/05/2021 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció
En aquesta píndola veurem com i per on començar amb l’estratègia de patrocini, per què és important tenir una estratègia clara i com dissenyar-la per poder treballar amb més confiança les relacions amb les marques, amb l'objectiu de trobar col·laboracions estratègiques que impulsin els vostres projectes.
  • Què és el patrocini?
  • Objectius a assolir amb el patrocini
  • Què volen les marques? I el públic?
  • Temps i material bàsic per començar
  • Full de ruta per a definir l’estratègia
  • Dissenya la teva estratègia de patrocini

Aquesta píndola consisteix en dues sessions de 2,5h cada una; la primera part serà una sessió teòrica amb una tutoria i la segona sessió serà pràctica, on cada participant haurà de preparar la seva estratègia de patrocini per a una marca concreta, que se li assignarà en acabar la sessió teòrica. A la segona sessió els/les alumnes exposaran quina és l’estratègia de patrocini vers la marca assignada, i a partir d'aquí les participants aportaran el seu feedback sobre aquesta part. La idea és sortir de la pràctica amb més coneixements compartits.

*Descompte per a persones associades a: TTP, APCC, APdC i AADPC. Demana el codi a la teva associació.
Badges i certificacions
Les persones assistents a la formació podran demanar un certificat d'assistència on hi constin les dates i la durada del curs. Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.
Participen
Xènia Gaya
Llicenciada en disseny per l’Escola Elisava de Barcelona i postgrau de gestió i polítiques culturals per la UB, especialitzada com freelance en el camp de la producció i recerca de finançament per esdeveniments culturals. Treballa com responsable de producció dins del departament de patrocinis del festival Sónar, també és la responsable del departament del festival O Marisquiño. Amb seu a Terres de l’Ebre, està desenvolupant projectes per visibilitzar el teixit creatiu del territori (Col·lectitiu Cultura) alhora que col·labora amb el festival Eufònic, Deltebre Dansa, Món filmat, etc..
Vanessa Amell
Llicenciada en Publicitat i RRPP per la UAB i postgrau en comunicació online i estratègia digital, porta 15 anys gestionant les aliances estratègiques entre marques nacionals i internacionals a grans esdeveniments. Especialitzada en patrocini i col·laboracions per projectes de la indústria cultural, l’entreteniment i la tecnologia, ha treballat a Mobile World Congress, Sónar, ITMA, Festival OFFF i Saatchi&Saatchi. Actualment treballa com a consultora de patrocini freelance i entre altres projectes, és responsable del departament de captació de recursos del Teatre Lliure.
Preguntes Freqüents
Quan rebré l'enllaç per a connectar-me a la formació online?

Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió. Normalment, s'envia entre 6 i 24 h abans de l'inici de la formació.

Amb quina plataforma s'imparteixen les formacions online?

Les activitats online normalment s'imparteixen de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. En cas que no sigui aquesta aplicació, s'especificarà la plataforma a la informació del curs.

Necessito instal·lar-me alguna aplicació per a connectar-me?

En cas que l'aplicació s'imparteixi amb Google Met, no cal instal·lar-te res si et connectes a través de l'ordinador. T'enviarem un enllaç per correu electrònic i només t'hi has de connectar. Només en cas que et connectis a través del mòbil t'hauràs d'instal·lar l'aplicació de Google Meet o GMail prèviament.

Necessito càmera i micròfon per a fer les formacions online?

Per a les formacions online recomanem sempre disposar de càmera i micròfon per a connectar-se a les sessions. Tot i que no és obligatori, és més fàcil per a la persona que imparteix la formació empatitzar i connectar amb les cares que amb una pantalla negra. El micròfon acostuma a estar mutejat i només caldrà que l'obris per a intervenir.

Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.

On es fan les formacions presencials?

Habitualment les activitats presencials es realitzen a Barcelona, al CERC (Centre d'Estudis i Recursos Culturals), al carrer Montalegre 7. Si no es realitza en aquest espai s'indicarà a on al cos de la descripció

Quan rebré l'enllaç per fer la formació online?

La informació pràctica de cada formació, inclòs l'enllaç de connexió de les formacions onlines, s'envia el dia abans de l'inici del curs